TulisijatJaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Hiertopinnan värin voit valita juuri tyyliisi sopivaksi.
Jaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Osalaattapinta on käytännöllinen ja värivaihtoehtoja on useita.
Jaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Vaakalaatoitus on ajaton ja kestävä valinta. Värivaihtoehtoja on useita!
Kaila on Tulikiven uutuus vuodelta 2022. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Hiertopinta on ajaton ja tyylikäs.
Kaila on Tulikiven uutuus vuodelta 2022. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Osalaatta on käytännöllinen ja ajaton, väriyhdistelmiä on useita!
Kaila on Tulikiven uutuus vuodelta 2022. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Vaakalaatoitus on kestävä ja ajaton valinta.
Koli-takalle ominaisilmeen antaa pystymallinen korkea luukku. Varaava takka tuo lämpöä kotiisi pitkään, seuraavanakin päivänä.
Lasse leivinuuni varaa lämpöä itseensä pitkäksi aikaa. Hiertopintainen leivinuuni on saatavilla neljässä eri värissä.
Raita S on pelkistetty, moderni varaava takka joka on tehokas kodin lämmittäjä. Vuolukivipintaan on valittavissa erilaisia pintakäsittelyjä.
Rosamo on Tulikiven uutuusmallistoa vuodelta 2022! Upea, näyttävä takkaleivinuuni lämmittää kotisi tehokkaasti ja on samalla kotikokin- ja leipurin unelma-apuri. Hiertopinta on ajaton valinta.
Rosamo on Tulikiven uutuusmallistoa vuodelta 2022! Upea, näyttävä takkaleivinuuni lämmittää kotisi tehokkaasti ja on samalla kotikokin- ja leipurin unelma-apuri. Osalaatta-pinnan väriyhdistelmiä on useita, valitse suosikkisi!
Rosamo on Tulikiven uutuusmallistoa vuodelta 2022! Upea, näyttävä takkaleivinuuni lämmittää kotisi tehokkaasti ja on samalla kotikokin- ja leipurin unelma-apuri. Vaakalaatoitus on ajaton valinta ja valittavissasi on useita, toinen toistaan tyylikkäämpiä värejä.