Duo 1

Kamiina

nordpeis logo

Kamiinalla nopeaa ja tehokasta lämpöä

Duo 1 on norjalaisen Nordpeisin valmistama kamiina. Tyylikäs kamiina luovuttaa kotiisi tehokkaasti lämpöä pienemmällä puumäärällä. Kamiinassa poltat käytännöllisesti 30 cm mittaisia klapeja. 

Tyylikäs ja ajaton ulkonäkö ihastuttaa pitkään

Pilarijalalla seisova Duo 1 on näyttävä elementti jokaisessa kodissa. Se on skandinaaviseen tyyliin sopiva, ajaton, mutta näyttävä valinta. Sirossa kamiinassa on erityisen paljon lasipintaa. Sivulasit mahdollistavat erinomaisen näkyvyyden liekkeihin. Kamiinassa on musta teräskuori.

Kamiina sisätiloihin tai terassille

Duo 1 on oiva tulisija niin omakotitaloon kuin loma-asuntoon. Se soveltuu erinomaisesti pienempiin koteihin ja asuntoihin tuomaan tehokkaasti lämpöä lisälämmönlähteenä. Kevytrakenteinen kamiina ei usein vaadi lattiarakenteilta erityistä vahvennosta kuten muut kookkaammat tulisijat.  Erityisen hienosti kamiina ja elävä tuli pääsevät esille, kun kamiina sijoitetaan suoralle seinälle tai huoneen kulmaan. Otathan kuitenkin sijoittelussa huomioon kamiinan korkeahkot pintalämpötilat, mikäli kodissa asustaa pienokaisia tai lemmikkejä. Duo 1 soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi lasitetuille terasseille luomaan tunnelmaa ja lämpöä

Suositeltu lämmitysala 55 – 130 m2

Hyötysuhde 80,4 %

Nimellisteho 5 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Metallikuoren väri

Musta

Luukut ja kahva

Musta