Niko 3

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka on nykyaikainen kodin lämmittäjä

Niko-tuoteperhe koostuu kahdesta erikokoisesta tulisijasta, Niko 3 ja Niko 4. Kiertoilmatakka tuo kotiisi lämpöä tehokkaasti ja nopeasti, heti sytytyksen alkuhetkistä alkaen. Kiertoilmatakka vetää rakenteiden sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen ilmaa tehokkaasti. Kiertoilmatakka soveltuu erinomaisesti niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin sekä loma-asuntoihin. Niko-takat ovat suunniteltu kodin keskeisiksi elementeiksi, jonka selkeä ulkoasu tuo elävän tulen sen ansaitsemalla tavalla esille. Niko-takassa poltat jopa 40 cm mittaisia klapeja. 

Kotimaista designia Keski-Pohjanmaalta

Niko 3 on kookas ja selkeä kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on muotokieleltään ajaton ja sopii monenlaisiin sisustuksiin. Niko-takka on valmistettu raudoitetusta kevytsorabetonista. Oletuksena Niko-takassa on eläväinen hiertopinta. Hiertopinnan sijaan on mahdollista toteuttaa myös sileä, maalattava pinta johon voit valita juuri haluamasi värisävyn.  Ylös, takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo arkeen mukavaa luksusta. Takkaluukun alaosa pinnoitetaan aidolla kivilaatalla, mikä on näyttävä yksityiskohta ja käytännöllinen pitää puhtaana. Niko-takka viimeistellään kokonaisuuteen sopivilla konvektioritilöillä ja lattian kipinäsuojalla, jonka voit valita lasisena tai peltisenä.

Ulla on näyttävä kodin sydän

Niko-takka on erinomainen valinta huoneen tilanjakajaksi. Läpiluukullinen tulipesä näyttää tulen kauniisti kahteen eri huonetilaan. Niko-takka voidaan toteuttaa myös yksiluukkuisena, jolloin se soveltuu täydellisesti sijoitettavaksi seinää vasten. Valmistakkana asennettava Niko 3 toimitetaan täysin Sinulle räätälöitynä valmistakkana kotiisi. Kotimaiselle tulisijalle on luontainen valinta myöskin kotimainen, paloturvallinen Onpiippu. 

Suositeltu lämmitysala 80 m2

Hyötysuhde 80 %

Nimellisteho 11,6 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Pintavaihtoehdot

Hiertopinta tai maalattu, sileä pinta

Hiertopinta on tasaisen eläväinen, pienirakeinen pinnoite. Sileä pinta käsitellään täysin tasaiseksi joka maalataan.

Värivaihtoehdot

Maalatun- ja hiertopinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Konvektioritilöiden väri

Valkoinen tai musta

Luukun ja kahvan väri

Musta

Luukun reunakivet

Bianco Sardo (oik. ylh.), Nero Assoluto, Emerald Pearl, Stormy Black