TulisijatDuo 1 on moderni, puulämmitteinen kamiina. Kamiinan suuri lasiluukku sekä sivulasit tarjoavat upean tulinäkyvyyden ja pilarijalka korostaa tyylikästä, modernia ilmettä.
Duo 2 DV on tyylikäs kamiina, jossa upeat sivulasit kookkaan lasiluukun lisäksi takaavat upean tulinäkyvyyden.
Hilpu on siro, kaarevan muotoinen kamiina, jossa etuosa on tyylikästä lasia.
Jotul 373 on paranneltu versio muotoilustaan palkitusta kamiinasta. Tutustu ja ihastu!
Konsta on Valmistuli-perheen uusi lisäys! Kamiinassa on markkinoiden pienimmät suojaetäisyydet ja kaarevasta luukusta tuli näkyy kauniisti laajallekin.
Me Ceiling on ainutlaatuinen katosta roikkuva kamiina, joku on sisustuksessa lumoava katseenvangitsija. Voit valita kamiinaan sivulasit, jolloin tulinäkyvyys on vertaansa vailla.
Me Pedestal on uudenaikaista muotoilua jossa pyöreä takkasydän on sijoitettu tukevan pilarijalan päälle. Me Pedestal on saatavilla myös sivulaseilla, jolloin tulinäkyvyys on kolmeen suuntaan.
Quadro Colorado-kamiinassa on valmiina upea, hiekanvärinen pinnoitus joka sopii täydellisesti sävymaailmaltaan maanläheiseen kotiin.
Scan-kamiinat vain yksinoikeudella Valmistulelta. 83-kamiina on täydellinen valinta Sinulle, joka arvostat laatua. Tutustu upeaan Soft Close-toimintoon!
Uno 1 on perinteistä tyyliä edustava kamiina. Lasipinta-alaa on sirossa kamiinassa paljon ja voitkin nauttia elävän tulen fiilistelystä entistä paremmin.