Valmistuli-menetelmä

Nykyaikainen tapa hankkia takka ja piippu

Huoleton

Valmistamme ainoana toimijana tulisija-tuotteet mahdollisimman valmiiksi tehtaassamme, optimaalisissa olosuhteissa.

Kustannustehokas

Valmistuli-asennus kestää kohteesta riippuen vain 2-4 tuntia. Valmistulella on omat asentajat sekä asennuskalusto. Asennus toteutuu Tulisija- ja hormisuunnitelman mukaan, joka tehdään juuri Sinun kodistasi.

Nopea

Sinä valitset tuotteet, me hoidamme loput. Sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi osien sisäänkannosta, kuivumisajoista tai sotkuista. 

Laadukas

Takka on Valmistuli-asennuksen jälkeen heti täysin käyttövalmis, pellityksiä myöten. 

Voit nyt sytyttää takkaasi tulet ja nauttia ihanasta, ainutlaatuisesta elävän tulen tunnelmasta ja lämmöstä.

Valmistuli-paketti sisältää:

Valmistuli-menetelmällä mahdollistamme markkinoiden nopeimman tavan hankkia unelmiesi tulisija-kokonaisuus. Tuotteet valmistetaan tehtaalla huippuolosuhteissa täysin valmiiksi, minkä ansiosta ei tarvita erillisiä kuivatusaikoja, sisäänkantoja, veden- tai lämmöntarvetta. Takka on täysin käyttövalmis kohteesta ja tuotteista riippuen keskimäärin 2-4 tunnissa. Valmistuli ei käytä ulkopuolisia toimijoita, vaan meillä on käytössä oma asennuskalusto sekä asentajat. 

Palavarakenteinen lattiamateriaali tulee suojata oikein. Valmistuli-pakettiin sisältyy aina lattian kipinäsuoja tulisijan mukaan. Edussuoja voi olla lasia, peltiä tai vuolukivilaattaa.

Valmistuli toteuttaa piipun läpiviennit asennuksen yhteydessä. Teemme myös tarvittavat tiivistykset ja eristykset rakenteisiin, paloturvallisuudet huomioiden. 

Teemme vesikaton pellityssarjan mittatilaustyönä tehtaallamme valmiiksi. Pellityssarja on aina vesikaton merkin ja värin mukainen. Pakettiin sisältyy myös piipunhattu, joka on käytännöllisistä syistä aina musta. 

Ennätysnopean ja laadukkaan asennuksen mahdollistavat ammattitaitoiset asentajat sekä tarkka, kohdekohtainen suunnitelma. Toteutamme aina juuri Sinun kotisi kuviin millintarkan Tulisija- ja hormisuunnitelman, jonka mukaan myös asennamme tuotteet. 

Kun asennus on valmis, teemme tarvittavat dokumentoinnit jotka saat meiltä tarvittaessa, esimerkiksi rakennusvalvontaa varten. 

"Minun talon takan ja piipun asennusprosessi sujui todella hyvin ja ammattitaidolla. Reilu kolme tuntia siinä meni, mutta kerettiin kuitenkin parit kahvit siinä välissä juoda."
Ville
Jyväskylä
"Meidän mielestämme tuotevalikoima oli hyvin kattava ja laaja, josta löytyy takka kotiin kuin kotiin."
Jyri
Vantaa
"Asentajat tulivat juuri sovittuna aikana ja asennus tapahtui nopeasti mutta huolellisesti. Oli jännittävää, miten piippu nostettiin katosta läpi ja miten kaikki saatiin valmiiksi parissa tunnissa. Olen vaikuttunut!"
Johanna
Pornainen