Valmistuli-menetelmä

Sinä valitset tuotteet - me hoidamme loput.

Teemme takan hankinnasta helppoa.

Onko olemassa rentouttavampaa, kun pitkän päivän jälkeen saavut kotiisi, istahdat sohvalle ja voit nostaa jalat ylös takkatulen roihutessa vieressäsi? 

Tulisija tuo kotiisi lämpöä ja tunnelmaa. Se on kodin keskeinen sisustuselementti jonka avulla tuot sisustukseen persoonaa, kodikkuutta ja särmää. Takka turvaa lämmönsaannin kaikissa olosuhteissa, esimerkiksi sähkökatkojen aikana. Tulisijassa voit valmistaa myös ruokaa. Takan hankinta on erinomainen investointi, joka paitsi nostaa kotisi arvoa, myös lisää asumisturvallisuutta- sekä mukavuutta. 

Tulisijan valintaan kannattaa käyttää kolmea A:ta: aikaa, ajatusta ja ammattilaista.

Tulisijan hankintaan liittyy suhteellisen monta huomioitavaa asiaa, kuten luvat, asennukset, paloturvallisuus sekä talon rakenteisiin liittyvät seikat. Unohtamatta tietysti niitä Sinulle näkyviä osia, eli itse tulisijaa, sen ulkonäköä sekä käyttöominaisuuksia. 

Me Valmistulella haluamme varmistaa, että saat kotiisi juuri Sinun tarpeitasi vastaavan tulisija-kokonaisuuden. Meiltä saat ajatusta ja ammattitaitoa, Sinulta tarvitsemme vain pienen hetken aikaasi. 

Takka kotiin
Takka tuo kotiin lämpöä, turvaa, tunnelmaa ja valoa. Takan ympärillä vietetään elämän parhaita, arkisia hetkiä.

Valmistuli-paketti sisältää:

Valmistuli-menetelmällä mahdollistamme markkinoiden nopeimman tavan hankkia unelmiesi tulisija-kokonaisuus. Tuotteet valmistetaan tehtaalla huippuolosuhteissa täysin valmiiksi, minkä ansiosta ei tarvita erillisiä kuivatusaikoja, sisäänkantoja, veden- tai lämmöntarvetta. Takka on täysin käyttövalmis kohteesta ja tuotteista riippuen keskimäärin 2-4 tunnissa. Valmistuli ei käytä ulkopuolisia toimijoita, vaan meillä on käytössä oma asennuskalusto sekä asentajat. 

Palavarakenteinen lattiamateriaali tulee suojata oikein. Valmistuli-pakettiin sisältyy aina lattian kipinäsuoja tulisijan mukaan. Edussuoja voi olla lasia, peltiä tai vuolukivilaattaa.

Valmistuli toteuttaa piipun läpiviennit asennuksen yhteydessä. Teemme myös tarvittavat tiivistykset ja eristykset rakenteisiin, paloturvallisuudet huomioiden. 

Teemme vesikaton pellityssarjan mittatilaustyönä tehtaallamme valmiiksi. Pellityssarja on aina vesikaton merkin ja värin mukainen. Pakettiin sisältyy myös piipunhattu, joka on käytännöllisistä syistä aina musta. 

Ennätysnopean ja laadukkaan asennuksen mahdollistavat ammattitaitoiset asentajat sekä tarkka, kohdekohtainen suunnitelma. Toteutamme aina juuri Sinun kotisi kuviin millintarkan Tulisija- ja hormisuunnitelman, jonka mukaan myös asennamme tuotteet. 

Kun asennus on valmis, teemme tarvittavat dokumentoinnit jotka saat meiltä tarvittaessa, esimerkiksi rakennusvalvontaa varten. 

Valmistuli mahdollistaa takan ja piipun asennuksen jopa 2 tunnissa!

Tutustu oheiselta videolta, miten Marianne Harjulan Camp Harjulaan asennettiin takka ja piippu Valmistuli-menetelmällä. 

Asentajat tulivat juuri sovittuna aikana ja asennus tapahtui nopeasti mutta huolellisesti. Oli jännittävää, miten piippu nostettiin katosta läpi ja miten kaikki saatiin valmiiksi parissa tunnissa. Olen vaikuttunut! 

Johanna, Pornainen

Meidän mielestämme tuotevalikoima oli hyvin kattava ja laaja, josta löytyy takka kotiin kuin kotiin. 
 
 

Jyri, Vantaa

Minun talon takan ja piipun asennusprosessi sujui todella hyvin ja ammattitaidolla. Reilu kolme tuntia siinä meni, mutta kerettiin kuitenkin parit kahvit siinä välissä juoda.
 

Ville, Jyväskylä

Kuvia ainutlaatuisesta Valmistuli-asennuksesta:

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.