Lumo

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka tuo lämpöä tehokkaasti ja nopeasti

Lumo on moderni, näyttävä kiertoilmatakka, edustaen kotimaista taattua Valmistuli-laatua. Kiertoilmatakka tuo kotiisi lämpöä tehokkaasti ja nopeasti, heti sytytyksen alkuhetkistä alkaen. Kiertoilmatakka vetää rakenteiden sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen ilmaa tehokkaasti. Kiertoilmatakka soveltuu erinomaisesti niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin sekä loma-asuntoihin. Lumossa poltat jopa 60 cm pitkiä klapeja. 

Lumo on moderni ja näyttävä kiertoilmatakka

Lumo on kulmaluukullinen kiertoilmatakka, joka näyttää kookkaasta takkaluukusta tulen kahteen suuntaan. Näyttävä Lumo on kodin ilmeikäs keskipiste ja sen ympärille on mukava kokoontua viettämään ikimuistoisia hetkiä. Lumo on mahdollista saada hiertopinnoitettuna tai sileällä, maalatulla pinnalla jonka värin voimme toteuttaa juuri haluamallasi värisävyllä. Lumo on saatavilla kahdessa eri korkeudessa, 170 tai 190 cm. Kulmaluukku voidaan toteuttaa oikea- tai vasenkätisenä. Lumossa on perinteisesti avautuva, valurautainen saranaluukku, joka on helppo puhdistaa tarpeen mukaan. Alaosassa on vakiona käytännöllinen halkotila, joka voidaan halutessasi myös peittää ilmanottoritilällä. 

Kulmaluukku mahdollistaa monipuolisen sijoittelun

Kulmaluukullinen takka on erinomainen valinta, kun haluat laajaa tulinäkyvyyttä ilman, että takka veisi suojaetäisyyksien takia ylimääräistä tilaa. Lumo-takka on ehdottomasti parhaimmillaan sijoitettuna huonetilan kulmaan, josta näkymä liekkeihin avautuu upeasti. Lumo voidaan myös sijoittaa huoneessa keskeisesti, suoralle seinälle tai miksei vaikka pienemmän huonetilan keskelle, tilanjakajaksi. 

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 77 %

Nimellisteho 9 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Maalatun- ja hiertopinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta. 

Konvektioritilöiden väri

Musta

Luukun ja kahvan väri

Musta