Lumo

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Lumo on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa.  

Selkeä muotoilu

Lumo on keskikokoinen, selkeämuotoinen kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Lumo on valmistettu raudoitetusta kevytsorabetonista, joka antaa takalle vankan raamin. 

Unelmiesi värinen takka

Lumossa on oletuksena hiertopinta johon voit valita jonkin neljästä ajattomasta perusväristä. Vaihtoehtoisesti voit valita Lumoon modernin, sileän maalatun pinnan, johon saat juuri haluamasi värisävyn.

Kotimaista laatua

Lumo-takka on Valmistuli-tuoteperheen uusimpia tulisijoja. Valmistuli-takat tehdään täysin valmiiksi tuotteiksi Perhossa, Keski-Pohjanmaalla. 

Yksityiskohdat ratkaisevat

Lumossa on kestävä, valuraudasta valmistettu luukku ja kookas takkasydän. Alaosassa on vakiona käytännöllinen halkotila, joka voidaan kuitenkin peittää  ilmanottoritilällä halutessasi. 

Upea tulinäkyvyys

Kulmaluukusta tuli näkyy hienosti kahteen suuntaan ja elävän tulen tunnelma välittyy upeasti koko kotiin.

Takan sijoittelu

Lumo voidaan sijoittaa takana sijaitsevaan seinään lähes täysin kiinni. Suosittelemme Lumoa sijoitettavaksi erityisesti suoralle seinälle tai huonetilan kulmaan. 

Markkinoiden nopein asennus

Lumo toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.