Monaco

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Monaco on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. Powerstone-lämpömakasiinin avulla saat Monacoon varaavaa ominaisuutta. Kysy lisää Valmistulen myyjältä. 

Skandinaavinen muotoilu

Monaco on keskikokoinen, selkeämuotoinen kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Monaco on valmistettu betonista. 

Erikoissileä betonipinta

Monacossa on erikoissileä Shapestone-betonipinta joka maalataan haluamallasi perusvärillä. Vaihtoehtoisesti voit valita Monacoon juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta.

Upea tulinäkyvyys

Kolmeen suuntaan näkyvästä lasiluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti koko kotiin. Ylös, takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo takan käyttöön mukavaa arjen luksusta. IR-lasit heijastavat lämmön tehokkaasti palotilaan, joten lasit pysyvät helpommin nokeentumatta.  

Takan sijoittelu

Integroidun palomuurin ansiosta Monaco voidaan sijoittaa takana sijaitsevaan seinään täysin kiinni. Suosittelemme Monacoa sijoitettavaksi erityisesti suoralle seinälle tai tilanjakajaksi huonetilojen välille.

Markkinoiden nopein asennus

Monaco toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Erikoissileän betonipinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Tulipesän sijoittelu ja lisävarusteet

Monaco on saatavilla kahdessa eri versiossa, joissa takkasydän on sijoitettu joko korkeammalle, tai matalalle. Takan korkeus on takkasydämen sijoittelusta huolimatta aina vakio, 1680 mm. 

Monaco korkea

Monaco matala

Monaco korkeassa takkasydän sijaitsee takan alareunasta katsottuna 686 mm korkeudella. 

 

Monaco matalassa takkasydän sijaitsee takan alareunasta katsottuna 310 mm korkeudella.