TulisijatNordpeis Air on näyttävä ja monipuolinen ulkotakka. Se on kaunis katsella ja lisäosilla se vastaa vaativankin kotikokin tarpeisiin.
Capri on keskikokoinen, tyylikäs kiertoilmatakka jossa tulipesä on sijoitettu normaalia korkeammalle maksimaalisen tulinäkyvyyden takaamiseksi.
Duo 1 on moderni, puulämmitteinen kamiina. Kamiinan suuri lasiluukku sekä sivulasit tarjoavat upean tulinäkyvyyden ja pilarijalka korostaa tyylikästä, modernia ilmettä.
Duo 2 DV on tyylikäs kamiina, jossa upeat sivulasit kookkaan lasiluukun lisäksi takaavat upean tulinäkyvyyden.
Hilpu on siro, kaarevan muotoinen kamiina, jossa etuosa on tyylikästä lasia.
Jaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Hiertopinnan värin voit valita juuri tyyliisi sopivaksi.
Jaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Osalaattapinta on käytännöllinen ja värivaihtoehtoja on useita.
Jaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Vaakalaatoitus on ajaton ja kestävä valinta. Värivaihtoehtoja on useita!
Korkea kamiina, joka tuo lämpöä tehokkaasti ja nopeasti isompaankin tilaan. Muotoilustaan palkittu kamiina on pelkistetty ja moderni. Yläosaan saatavilla lämpöä varaava lisäosa.
Jotul 373 on muotoilustaan palkittu, pylväsjalalla seisova kamiina. Tuli näkyy upeasti kolmeen suuntaan.
Suuri ja käytännöllinen puukamiina tuottaa paljon lämpöä. Ilma-aukot pitävät suuret lasipinnat hyvin puhtaana ja keittolevyllä valmistat ruokaa.
Kaila on Tulikiven uutuus vuodelta 2022. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Hiertopinta on ajaton ja tyylikäs.