TulisijatCapri on keskikokoinen, tyylikäs kiertoilmatakka jossa tulipesä on sijoitettu normaalia korkeammalle maksimaalisen tulinäkyvyyden takaamiseksi.
Duo 2 DV on tyylikäs kamiina, jossa upeat sivulasit kookkaan lasiluukun lisäksi takaavat upean tulinäkyvyyden.
Hilpu on siro, kaarevan muotoinen kamiina, jossa etuosa on tyylikästä lasia.
Jaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Hiertopinnan värin voit valita juuri tyyliisi sopivaksi.
Jaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Osalaattapinta on käytännöllinen ja värivaihtoehtoja on useita.
Jaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Vaakalaatoitus on ajaton ja kestävä valinta. Värivaihtoehtoja on useita!
Jotul 373 on paranneltu versio muotoilustaan palkitusta kamiinasta. Tutustu ja ihastu!
Kaila on Tulikiven uutuus vuodelta 2022. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Hiertopinta on ajaton ja tyylikäs.
Kaila on Tulikiven uutuus vuodelta 2022. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Osalaatta on käytännöllinen ja ajaton, väriyhdistelmiä on useita!
Kaila on Tulikiven uutuus vuodelta 2022. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Vaakalaatoitus on kestävä ja ajaton valinta.
Koli-takalle ominaisilmeen antaa pystymallinen korkea luukku. Varaava takka tuo lämpöä kotiisi pitkään, seuraavanakin päivänä.
Konsta on Valmistuli-perheen uusi lisäys! Kamiinassa on markkinoiden pienimmät suojaetäisyydet ja kaarevasta luukusta tuli näkyy kauniisti laajallekin.

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.