Härmä Air - teräshormit

Siro ulkonäkö turvallisuudesta tinkimättä

Valmistulen valikoimasta löydä myös paloturvalliset, kotimaiset teräshormit. 

Valmistulen teräshormit ovat kotimaisen Härmä Air:n tuotantoa. Moduulit valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla, Voltissa. 

Unique-teräshormi on T600-lämpöluokkaan testattu paloturvallinen järjestelmäsavupiippu. Teräshormissa käytetään kahta huippueristettä, alkalinen maasilikaattiesristettä ja kivivillaa, joilla saadaan aikaan umpieristystekniikalla alan kehittynein turvapiippu. Eristeiden välissä on lämmönjohtumisen katkaiseva ja lämpöä heijastava alumiini. 

Härmä air -teräshormit ovat erittäin pienikokoisia ja soveltuvat näin erinomaisesti myös pienille tulisijoille. Eristerakenteen ansiosta ulkohalkaisija on vain 238 mm ja huippueristeet sekä moniseinärakenne mahdollistavat pienet suojaetäisyydet. 

Teräshormit kootaan hormimoduuleista Valmistulen tehtailla täysin valmiiksi tuotteeksi kohteen mittojen mukaan ja nostetaan paikoilleen samalla valmispiippu-menetelmällä kuin kivirakenteinen Onpiippu. Näin asennusaika kohteessa on lyhyt mutta silti laadukas. Valmistuli on ainut toimittaja, joka asentaa myös teräshormit valmispiippuina. Perinteisesti ne kootaan kohteessa moduuli kerrallaan. 

Upeat värivaihtoehdot

Teräshormissa on ympäristöystävällisesti tehty polttomaalaus, mikä tekee pinnasta erittäin kestävän ja tasaisen. Väriksi voit valita matta valkoisen tai mustan. Lisäksi väreistä löytyy kaunis tummanharmaa, vaaleanharmaa sekä harjattu rst. 

Siro Air -korvausilmahormi

Air In-tuloilmapiippu on kehitetty kuljettamaan ulkoa tuotua raitista ja esilämmitettyä paloilmaa suoraan tulisijan palamiseen. Ilmakierron ansiosta paloturvallisuus paranee entisestään, jolloin savupiipun turvaetäisyydet ovat minimaaliset. 

Edut, kun paloilma tuodaan hormin kautta:

Ladattavat tiedostot: