Härmä Air - teräshormit

Siro ulkonäkö turvallisuudesta tinkimättä

Kotimaiset Härmä Air-teräshormit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä huippuluokan turvallisuutta ja designia. Siro-sarjan Unique ja Air-teräshormit mahdollistavat monipuoliset tulisijaratkaisut kotiin sekä teollisuuteen.

Ainutlaatuisen monieristeraketeen ansiosta piipun ulkohalkaisija on erityisen kapea ja pintalämpötila pieni, joten teräspiippu soveltuu erinomaisesti myös pienille tulisijoille. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat monipuoliset ratkaisut rakenteiden läpäisyssä. Värivaihtoehtoja on useita, joista voit valita tulisijallesi tyylikkäimmän yhdistelmän. 

Siro Unique on teräksinen savupiippu, jossa on ainutlaatuinen monieristerakenne. Tyypillisesti savuhormeissa käytetään vain yhtä eristettä piipun sisä- ja ulkopinnan välissä, mutta Siro Uniquessa yhdistyvät kivivillan ja keraamisen eristeen parhaimmat ominaisuudet  fiksusti suunniteltuun rakenteeseen, jossa kolmen seinämän sijaan viisi seinämää takaavat erinomaisen paloturvallisuuden. Monieristerakenne mahdollistaa turvallisen pintalämpötilan, jonka ansiosta suojaetäisyys palavaan materiaaliin on vain 40 mm. Siro on nimensä mukaisesti markkinoiden pienimpiä savuhormeja, jonka ulkohalkaisija on vain 238 mm. 

Turvaa elegantissa kuoressa

Siro Air-tuloilmapiippu on kehitetty kuljettamaan ulkoa tuotua raitista ja esilämmitettyä paloilmaa suoraan tulisijan palamiseen. Ilmakierron ansiosta paloturvallisuus paranee entisestään, jolloin savupiipun turvaetäisyydet ovat minimaaliset. Tuloilmapiippu soveltuu erinomaisesti taloihin, joissa tulisijan paloilman tuontia ei ole huomioitu. Tuloilmapiipun avulla tulisijan sijoittelu on vapaampaa ja huolenasi ei ole yleisimmät ongelmat, kuten liesituulettimen tai keskuspölynimurin aiheuttama vastakkaisveto tulisijan kanssa. Siro Air-tuloilmapiipun turvaetäisyydet ovat vain 40 mm palavaan materiaaliin. 

Turvallinen ratkaisu tulisijan palamisongelmiin

Härmä Air-teräshormin rakenne

Siro Uniquessa yhdistyvät kahden huippueristeen parhaat ominaisuudet, joilla saadaan aikaan umpieristystekniikalla alan kehittynein turvapiippu. 

Siro Uniquessa yhdis

Alumiini on heijastava ja eristettä suojaava pinta

Kivivilla-eristeen valmistaja on kotimainen Paroc. 

Teräksinen ulkokuori on tyylikäs. Värivaihtoehtoja on useita. Suosituimpia ovat valkoinen ja musta, mattana. 

Härmä Air-tilaustasi on mahdollista täydentää esimerkiksi seuraavilla tuotteilla: 

  • Savukaasuimuri
  • Metalliset kattolistat sisäkatolle
  • Läpivientien tiivistys- ja eristyspaketti
  • Sovitusadapteri tulisijalle
  • Piipun pellityssarja ja piipunhattu

Savuhormi nykyaikaisella Valmistuli-asennuksella

Härmä Air-teräshormit kootaan hormimoduuleista Valmistulen tehtailla täysin valmiiksi tuotteeksi. Teräshormi nostetaan paikoilleen samalla Valmistuli-menetelmällä kuin kivirakenteinen Onpiippu. Näin asennusaika kohteessa on lyhyt mutta silti laadukas ja turvallinen. Valmistuli on ainut toimittaja, joka asentaa myös teräshormit valmispiippuina. Perinteisesti ne kootaan kohteessa moduuli kerrallaan. Katso oheiselta videolta, miten Valmistuli-asennus tapahtuu.