Viena

Varaava takka

Varaava takka lämmittää kodin ja sydämen

Viena on yksi suosituimmista takoistamme, eikä ihme. Se on kaunis, selkeä, kooltaan siro mutta silti tehokas varaava takka. Viena varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä kotiisi tasaisesti ja pitkään, vielä seuraavanakin päivänä. Modernilla polttotekniikalla varustettu Viena hyödyntää puun tehokkaasti tuottaa lämpöä enemmän, pienemmällä puumäärällä. Vienan tulipesässä poltat n. 30 cm kokoiset puuklapit. Sisäpuolelle puhaltuvan kuuman ilman ansiosta luukun lasi pysyy hyvin puhtaana.  Muistathan, että varaavaa takkaa tulisi lämmittää tasaisesti, käytännössä vähintään joka toinen päivä, jotta siitä saadaan irti parhain lämmityshyöty? 

Aina tyylikäs ja toimiva Viena

Viena on siro ja moderni tulisija jonka selkeä ulkomuoto antaa tulen tunnelmoinnille miellyttävät raamit. Viena on valmistettu erikoissileästä betonista ja sen pinta on suoraan maalattavissa. Voit valita takkaan jonkin neljästä, suomalaiseen makuun sopivasta hillitystä värisävystä tai toteutamme myös jonkin juuri haluamasi värisävyn, jolloin takka sopii täydellisesti kotisi sisustukseen. Vienassa on musta luukku joka on tukeva ja miellyttävä käyttää. Korkeutta Viena-takalla on oletuksena 160 cm, mutta korotusosalla se soveltuu erinomaisesti myös korkeampiin huonetiloihin. 

Viena on joka kodin nykyaikainen takka

Viena on parhaimmillaan sijoitettuna kodin keskeiselle paikalle, josta lämpö jakautuu tasaisesti kotiin. Viena on suunniteltu sijoitettavaksi suoralle seinälle. Integroidulla palomuurilla varustettuna Viena voidaan sijoittaa takan takana olevaan seinään täysin kiinni, joten taakse ei jää totuttuja ikäviä rakoja. Grilliritilällä lisäät käytännöllisyyttä ja valmistat helposti takan jälkilämmössä esimerkiksi maukkaat pataruoat tai joulupöydän maukkaimman joulupuuron. Viena toimitetaan valmistakkana. Valmistuli-asennuksella takka on täysin käyttövalmis jopa kahden tunnin kuluttua asennuksesta. Viena on joka kotiin sopiva nykyaikainen takka joka tuo iloa usealle sukupolvelle. 

Suositeltu lämmitysala 20 – 50 m2

Hyötysuhde 84 %

Nimellisteho 2,4 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Maalatun pinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Luukun ja kahvan väri

Musta

Korotusosalla lisää tehoa ja näköä

Siro Viena on oletukselta 160 cm korkea. Viena-takkaan on saatavilla korotusosa, jolla takan korkeutta saadaan kasvatettua 195 cm korkeaksi. Näin Viena on erinomainen valinta myös korkeampiin huonetiloihin.