Viena

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Viena on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Muistathan, että varaavaa takkaa tulisi lämmittää tasaisesti, jotta saat siitä parhaimman lämmityshyödyn irti?

Joka kodin takka

Viena on siro, moderni tulisija. Selkeä ulkomuoto antaa tulen tunnelmoinnille miellyttävät raamit. Suorakulmainen takka on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. 

Ajaton ulkonäkö

Vienassa on erikoissileä betonipinta joka maalataan haluamallasi perusvärillä. Vaihtoehtoisesti voit valita Vienaan juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta. Takka on helposti maalattavissa uudelleen. 

Nykyaikainen lämmittäjä

Viena-takka on yksi Valmistulen suosituimmista tulisijoista, eikä suotta. Viena on erittäin tehokas lämmöntuoja, jonka moderni palotekniikka hyödyntää puun tehokkaasti ja saat enemmän lämpöä pienemmällä puumäärällä. 

 

Takan sijoittelu

Viena on monipuolinen tulisija ja suorakulmainen takka on helppo sijoittaa mihin tahansa kodissa. Suosittelemme Vienaa sijoitettavaksi erityisesti suoralle seinälle tai tilanjakajaksi. Integroidun palomuurin ansiosta Viena voidaan sijoittaa takana olevaan seinään täysin kiinni. 

Markkinoiden nopein asennus

Viena toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Erikoissileän betonipinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummaharmaa, musta

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Aina sisustukseen sopiva takka

Vienan erikoissileä pinta on suoraan maalattavissa juuri haluamallasi sävyllä. Voit myös helposti päivittää itse takan värin myöhemmin, mikäli sisustuskärpänen pääsee puraisemaan. 

Korotusosalla lisää näyttävyyttä

Vienaan on saatavilla korotusosa, jonka myötä takan korkeus kasvaa 195cm saakka. Viena sopii näin erinomaisesti myös korkeampiin huonetiloihin.