Veea

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Veea on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Muistathan, että varaava takka vaatii tasaisen lämmitystahdin, jotta saat siitä parhaimman lämmityshyödyn irti?

Näyttävä keskipiste

Veea on keskikokoinen, kaunis tulisija. Selkeä ulkomuoto antaa tulen tunnelmoinnille miellyttävät raamit. Suorakulmainen takka on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. 

Ajaton ulkonäkö

Veeassa on oletuksena yhtenäinen hiertopinta, jossa värivaihtoehtoina on neljä suomalaiseen makuun sopivaa vaihtoehtoa. Lisähinnasta saat sileän, maalatun pinnan, johon voit valita itse täydellisesti kotiisi sopivan värisävyn. Luukun väri Veeassa on aina tyylikäs, kontrastia tuova musta. 

Kotimaista osaamista

Veea on kotimainen varaava tulisija. Osat kootaan Valmistulen tehtaassa, Keski-Pohjanmaalla Perhossa. 

Takan sijoittelu

Suosittelemme Veea-takan sijoittamista erityisesti suoralle seinälle tai huonetilan kulmaan. 

Markkinoiden nopein asennus

Veea toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummaharmaa, musta

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.