Verna

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Verna on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Muistathan, että varaava takka vaatii tasaisen lämmitystahdin, jotta saat siitä parhaimman lämmityshyödyn irti?

Moderni pönttöuuni

Verna on näyttävä, moderni pönttöuuni Valmistulelta. Selkeä ulkomuoto antaa tulen tunnelmoinnille miellyttävät raamit. Pyöreä takka on ajan trendikkäin valinta ja sopii jokaiseen kotiin. 

Ajaton ulkonäkö

Vernassa on oletuksena yhtenäinen hiertopinta, jossa värivaihtoehtoina on neljä suomalaiseen makuun sopivaa vaihtoehtoa. Luukun väri on aina tyylikäs, kontrastia tuova musta. 

Kotimaista osaamista

Verna on kotimainen varaava tulisija. Osat kootaan Valmistulen tehtaassa, Keski-Pohjanmaalla Perhossa. 

Takan sijoittelu

Suosittelemme Verna-takan sijoittamista erityisesti suoralle seinälle tai huonetilan kulmaan. 

Markkinoiden nopein asennus

Verna toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummaharmaa, musta

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.