Onpiippu - Markkinoiden paloturvallisin savuhormi

Aidosti valmis piippu

Helppo ja kustannustehokas Onpiippu on markkinoiden vaivattomin tapa hankkia piippu. Lue alta miksi:

Onpiippu on kotimainen, Keski-Pohjanmaalla, Perhossa valmistettu, patentointu CE-merkitty savuhormi. Onpiippu on saatavilla räätälöitynä,  useammalla hormilla. Valmispiipun asennus on nopea, ja se voidaan kytkeä heti käyttöön. Onpiippu on suunniteltu kestämään ja lupaamme Onpiipulle kymmenen vuoden takuun valmistus- ja materiaalivirheille.

Onpiippuun voidaan kytkeä lähes kaikki markkinoilla olevat tulisijat. Turvallinen Onpiippu soveltuu niin takoille, uuneille, kiukaille, liesille kuin lämmityskattiloillekin. 3-kerrosrakenteinen ja saumaton Onpiippu on markkinoiden paloturvallisin savuhormisto. Vaativissa VTT:n testeissä Onpiipun tiiveys, nokipalonkestävyys, paloturvallisuus suurillakin yläpohjan eristemäärillä ovat vakuuttavia. Suojaetäisyydet palaviin rakenteisiin korkeimmassa T600-luokassa ovat minimaaliset 20mm tai 50mm, piipputyypistä riippuen. Palavarakenteiset listat ja tuet (alle 30mm) voidaan laittaa Onpiippuun kiinni. 

Jokainen Onpiippu valmistetaan teollisesti tehtaassa mittatilaustyönä ja asennetaan heti käyttövalmiiksi pituudesta riippumatta. Onpiippu mukautuu käyttäjän tarpeiden mukaan räätälöitynä jokaiseen kohteeseen sillä tarkka suunnittelu ja valmispiippu-asennus mahdollistavat savuhormin sijoituksen juuri oikealle paikalle monienkin kerrosten ja välipohjien läpi. Onpiippu-asiakkaat eivät tarvitse monia eri ammattilaisia piipputyömaalle, sillä telinetyöt, jälkisiivous sekä tavaroiden kantaminen sisälle, ullakolle tai katolle jäävät pois. Asentaminen voidaan toteuttaa aina sääolosuhteista riippumatta.

Takan asennus
 

Koska Onpiippu valmistetaan aina tehtaassa, otollisissa olosuhteissa, kohteessa ei tarvita erillisiä kuivatusaikoja, vaan Onpiippu voidaan kytkeä tulisijaan välittömästi ja savuhormi on heti käyttövalmis. Savupellit ja nokiluukut sekä tulisijojen liitännät on tehty Onpiippuun valmiiksi.Takka asennus

 

Kokonaiskustannuksiltaan Onpiippu on kilpailukykyinen. Asennus on nopea, eikä täten häiritse työmaalla muuta tekemistä. Otamme myös työturvallisuudesta täyden vastuun. 

Räätälöidyt ratkaisut usealla hormilla

Onpiippu mukautuu käyttäjän tarpeiden mukaan räätälöitynä jokaiseen kohteeseen. Tulisijoja voi olla useita ja ne voivat sijaita eri kerroksissa ja eri puolilla piippua. Savupellit voidaan sijoittaa juuri sopiviin kohtiin ja nokiluukutkin voivat sijaita nuohouksen ja sisustuksen kannalta optimaalisissa paikoissa. 

Onpiipulla voidaan toteuttaa myös erikoismalleja arkkitehtonisiin kohteisiin.

Valitse sopivin asennuslaajuus

Onpiippu on markkinoiden vaivattomin tapa hankkia piippu ja asentaminen voidaan toteuttaa sääolosuhteista riippumatta. Voit hankkia Onpiipun Sinun tarpeitasi parhaiten vastaavalla asennuslaajuudella. 

Takuuasennus on Sinulle vaivattomin. Takuuasennuksessa Valmistuli toteuttaa tarkan, kohdekohtaisen suunnitelman, jonka mukaan asennamme piipun sekä teemme kaikki tarvittavat lisätyöt kuten piipun läpivientiaukotukset sekä niiden eristämisen ja tiivistämisen. Pakettiin sisältyy myös hormiliitosaukotukset sekä nokiluukut ja savupelti. Takuuasennuksessa rahti ja piipun asennusnosto sisältyvät hintaan. Pellityssarjan voit hankkia lisätuotteena, mutta mittatilaustyönä valmistettava  piipunhattu sisältyy automaattisesti pakettiin. 

Asennusnostossa Sinun vastuullisei jää Valmistuli-asentajan tehtävistä läpivientiaukotuksien teko jotka tulee olla valmiina ennen valmispiipun asennusnostoa. Pakettiin voidaan sisällyttää tarpeen mukaan tiivistämiset sekä eristämiset, tai voit toteuttaa ne itse. Rahti sisältyy asennusnoston hintaan. 

Voit myös hankkia valmispiipun tarviketoimituksena, joko toimitettuna kohteeseen tai voit itse noutaa piipun Valmistulen tehtaalta, Perhosta. 

Onpiippu Air- korvausilmapiippu

Onpiippu AIR korvausilmapiippu on kehitetty kuljettamaan ulkoa tuotua raitista ja esilämmitettyä paloilmaa suoraan tulisijan palamiseen. 

Edut, kun paloilma tuodaan hormin kautta:

Onpiipun pinnan voit päättää itse

Oletuksena Onpiipussa on hiertopinnoite, jonka perusväreinä on valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta. Onpiippu voidaan myös pinnoittaa täysin sileäksi, jolloin se on suoraan maalattavissa. Voit myös itse tehdä haluamasi pinnoituksen esimerkiksi rappaamalla, maalaamalla, slammaamalla, laatoittamalla tai pellittämällä.  Tällöin toimitamme Onpiipun alkuperäisellä kevytsorabetoni-pinnalla.

Referenssejä

Hangon Grand

Hangon Grand käsittää 30 korkeatasoista asuntoa, joissa kaikissa on sauna, ilmastointi ja iso terassi merinäköalalla. Hangon Grand-kokonaisuuteen on suunniteltu 29 tulisijaa, joiden hormistot toteutettiin Onpiippu-konseptilla 4-hormisina erikoismalleina. 


Veneenveistäjänranta

Asunto Oy Veneenveistäjänrannan valoisissa kodeissa moderni arkkitehtuuri ja korkeatasoinen rakentaminen yhdistyy Suomenlahden kauneimpiin merimaisemiin. Veneenveistäjänrannan asuntoihin asennettiin yhteensä 22 takka, joiden hormistot rakennettiin Onpiippu-tekniikalla. 

Koukkuniemenranta

Espoon Koukkuniemenrantaan valmistuneisiin korkeatasoisiin paritaloihin sekä kerrostaloihin on yli 50 erilaista takkaa, joiden hormistot toteuttiin Onpiipuilla. Pisimmät piiput ovat 15 metrin pituisia.


Ladattavat tiedostot: