Konsta

Kamiina

Kamiinalla nopeaa ja tehokasta lämpöä

Konsta on kotimainen kamiina joka tuo kotiisi nopeasti lämpöä. Siro Konsta on kuitenkin tehokas lämmittäjä ja nykyaikaisella polttotekniikalla saat enemmän lämpöä, pienemmällä puumäärällä. Konstan tulipesässä poltat noin 28 cm mittaisia puuklapeja.

Pyöreä tulisija on trendikäs valinta

Pyöreä kamiina on yksi tämän hetken trendikkäimmistä sisustuselementeistä. Pyöreä kamiina tuo kodin sisustukseen pehmeyttä ja kaarevasta lasiluukusta elävä tuli on kuin käsin kosketeltavissa. Konsta on valmistettu teräksesta ja sen pinta on maalattu mustaksi. Luukun ympärys on myös musta mutta kamiinan alaosassa sijaitseva kahva on kehystetty hopealla, mikä tuokin mukavaa kontrastia tummaan tulisijaan. Alaosassa on kätevä halkotila, jossa säilytät polttopuut näppärästi. Konstaan on saatavilla jalka, jolla tulisijaa korotetaan. 

Kamiina monipuoliseen käyttöön

Valmistulen Konsta on oiva tulisija niin omakotitaloon kuin loma-asuntoon. Se soveltuu erinomaisesti pienempiin koteihin ja asuntoihin tuomaan tehokkaasti lämpöä lisälämmönlähteenä.  Kevytrakenteinen kamiina ei usein vaadi lattiarakenteilta erityistä vahvennosta, kuten muut kookkaammat tulisijat. Markkinoiden pienimmillä suojaetäisyyksillä Konsta voidaan sijoittaa monipuolisesti pienempäänkin huoneeseen. Erityisen hienosti kamiinan pyöreä muotoilu nousee esille suoralla seinällä tai huoneen kulmaan asennettuna. Otathan kuitenkin sijoittelussa huomioon kamiinan korkeahkot pintalämpötilat. Konsta soveltuu erinomaisesti myös ihanaksi tunnelmanluojaksi esimerkiksi lasitetuille terasseille.

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 83 %

Nimellisteho 6 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Musta metallikuori

Luukut ja kahva

Kahva hopea, luukku musta