Luna

Kiertoilmatakka

Ainutlaatuinen tulisija

Luna on ainutlaatuinen pieni tulisija, sillä samaan hormiin voidaan liittää seinän toiselta puolelta toinen tulisija, kuten puukiuas. Näin säästät tilaa, kun et tarvitse kahta erillistä hormia tulisijoille. 

Saumaton rakenne

Luna on saatavilla 1700 tai 1900mm korkeana takkana tai piipputakkanan, jossa nimensä mukaan Luna ja Onpiippu on integroitu yhdeksi, samaksi tuotteeksi. Saumaton rakenne on erittäin paloturvallinen. 

Nopeaa lämpöä

Luna on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. 

Kotimaista designia

Luna on siro, selkeämuotoinen kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Luna on valmistettu raudoitetusta kevytsorabetonista. Valmistuli-takat valmistetaan Perhossa, Keski-Pohjanmaalla. 

Ajattomat pintavaihtoehdot

Lunassa on oletuksena eläväinen hiertopinta, jonka värin voit valita neljästä ajattomasta vaihtoehdosta. Vaihtoehtoisesti voit valita Lunaan modernin, sileän maalatun pinnan, johon saat juuri haluamasi värisävyn

Upea tulinäkyvyys

Kulmaluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti koko kotiin. Alaosassa vakiona olevassa halkotilassa säilöt kätevästi seuraavan kerran polttopuut. Halkotila on myös näyttävä yksityiskohta takassa!

Takan sijoittelu

Luna on todellinen tilaihme! Pienten suojaetäisyyksien ansiosta Luna voidaan sijoittaa takana sijaitsevaan seinään lähes täysin kiinni. Kulmaluukullista Lunaa suosittelemme sijoitettavaksi erityisesti huonetilan kulmaan tai suoralle seinälle. 

Markkinoiden nopein asennus

Luna toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Luna-piipputakka on aina yhtenäinen ja kokonainen savuhormielementti. Yhtenäisen rakenteensa ansiosta piipputakka on erittäin kestävä ja tiivis. Piipputakat valmistetaan tehtaassa, optimaalisissa olosuhteissa ja ne toimitetaan aina käyttövalmiina kokonaisuutena, ainutlaatuisella ja nopealla Valmistuli-asennuksella. 

Luna-piipputakka on erinomainen valinta erityisesti pienempiin tiloihin, kuten kesä-asuntoihin tai saunarakennuksiin. Siron koonsa sekä pienten suojaetäisyyksien ansiosta Luna vie vain vähän tilaa. Hormikokoa kasvattamalla sekä lisähormiliitoksen avulla Lunaan voidaan liittää toinenkin tulisija, kuten esimerkiksi puukiuas. Näin säästät rahaa ja tilaa, kun et tarvitse toista erillistä hormia tai useampi-hormista piippua toisen tulisijan vuoksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.