Luna

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka tuo lämpöä tehokkaasti ja nopeasti

Luna on Valmistuli-malliston monipuolisin takka, edustaen kotimaista taattua Valmistuli-laatua. Kiertoilmatakka tuo kotiisi lämpöä tehokkaasti ja nopeasti, heti sytytyksen alkuhetkistä alkaen. Kiertoilmatakka vetää rakenteiden sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen ilmaa tehokkaasti. Kiertoilmatakka soveltuu erinomaisesti niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin sekä loma-asuntoihin. Lunassa poltat jopa 30 cm pitkiä klapeja. 

Luna on pienten neliöiden tulisija

Neliön muotoinen Luna vie hyvin vähän lattiapinta-alaa ja se voidaan sijoittaa takan takana olevaan seinään lähes kiinni. Lunassa on kaunis, eläväinen hiertopinta johon voit valita sopivan sävyn neljästä perusväristä. Vaihtoehtoisesti Lunaan voidaan toteuttaa täysin sileä, maalattava pinta jonka sävyn voit valita NCS-värikartaston mukaan. Rohkeimmat valitsevat huomiota herättävän sävyn esimerkiksi jonkin sisustuksessa olevan värin mukaan. Suosittu tapa on valita tulisijan väri esimerkiksi keittiön kaappien tai takan takana olevan seinän mukaan. Lunassa on kokoonsa nähden iso kulmaluukku, joka tuo elävän tulen kauniisti esille. Takan alaosassa on käytännöllinen halkotila, jossa säilöt tulevan lämmityskerran polttopuut kätevästi. 

Ainutlaatuinen Luna on vertaansa vailla

Luna on saatavilla 170 cm tai 190 cm korkeana takkana. Valittavissa on myös ainutlaatuinen piipputakka-rakenne, jossa Luna-takka ja Onpiippu on integroitu yhdeksi, saumattomaksi tuotteeksi, joka asennetaan Valmistuli-asennuksella kotiisi täysin valmiina kokonaisuutena. Piipputakka on erinomainen valinta erityisesti pienempiin tiloihin. Hormikokoa kasvattamalla Luna on mahdollista nimittäin liittää toinenkin tulisija, kuten esimerkiksi kiuas. Näin Sinun ei tarvitse hankkia toista savuhormia ja säästät tilaa ja euroja. Kulmaluukullinen Luna on parhaimmillaan sijoitettuna huonetilan kulmaan, josta tuli tulee hienosti esiin.

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 80 %

Nimellisteho 6 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Maalatun- ja hiertopinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta. 

Konvektioritilöiden väri

Musta

Luukun ja kahvan väri

Musta