TulisijatJaani on Tulikiven uutuus. Varaavassa takassa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotanto. Hiertopinnan värin voit valita juuri tyyliisi sopivaksi.
Jotul 373 on paranneltu versio muotoilustaan palkitusta kamiinasta. Tutustu ja ihastu!
Lare tuo kotiisi lämpöä sytytyksen alkuhetkistä lähtien. Kulmaluukusta tuli näkyy hienosti. Lare on saatavilla neljässä eri koossa. Mikä koko sopii juuri Sinun kotiisi parhaiten?
Lumo on Valmistuli-perheen uusin tulisija. Kulmaluukullisesta Lumosta elävä tuli tulee kuin käsinkosketeltavaksi. Siro-kokoinen Lumo ei vie paljoa lattiapinta-alaa kodistasi.
Monaco on yksi suosituimmista tulisijoistamme! Kolmilasinen hissiluukku yhdistettynä tyylikkääseen, pelkistettyyn ulkonäköön antavat tulen tanssille upeat raamit.
Rosamo on Tulikiven uutuusmallistoa vuodelta 2022! Upea, näyttävä takkaleivinuuni lämmittää kotisi tehokkaasti ja on samalla kotikokin- ja leipurin unelma-apuri. Hiertopinta on ajaton valinta.
Ulla-takka on kiertoilmatakkojen aatelia! Kotimainen design-tulisija on kotisi näyttävä keskipiste joka tuo elävän tulen tunnelman, valon ja lämmön. Valitse juuri Sinun kotiisi sopivin Ulla-takka neljästä eri koosta.
Usva-takka on Valmistuli-perheen uutuustuote. Kolmilasisesta luukusta tuli näkyy hienosti ja takan alaosassa oleva halkotila on käytännöllinen ja näyttävä yksityiskohta.
Valmistulen Verna-takka on pyöreä, modernimpi versio perinteisestä pönttöuunista. Lämmönvarauskyky on huippuluokkaa. Hiertopinnan värin voit valita valkoisena tai tummana.

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.