YoU Pedestal

Kamiina

nordpeis logo

Kamiinalla nopeaa ja tehokasta lämpöä

YoU Pedestal on norjalaisen Nordpeisin valmistama kamiina. Tyylikäs kamiina luovuttaa kotiisi tehokkaasti lämpöä pienemmällä puumäärällä. YoU Pedestalissa poltat käytännöllisesti 30 cm mittaisia klapeja. 

Hienostunut design ja laaja tulinäkyvyys

Pilarijalalla seisova YoU Pedestal on näyttävä elementti jokaisessa kodissa. Se on skandinaaviseen tyyliin sopiva, ajaton, mutta näyttävä valinta. YoU Pedestalissa on panostettu tulinäkyvyyteen korkealla tulipesällä, jossa on erityisen paljon lasipintaa. Sivulasit mahdollistavat erinomaisen näkyvyyden kolmeen suuntaan. Kamiinassa on musta teräskuori pilarijalan jalustassa on pyöristetyt reunat, mitkä antavat kamiinalli hienostuneet, viimeistellyn ilmeen. YoU Pedestalissa on itsestään sulkeutuva ovi ja integroitu tuhkalaatikko, mitkä lisäävät käyttömukavuutta. 

Kamiina sisätiloihin tai terassille

YoU Pedestal on oiva tulisija niin omakotitaloon kuin loma-asuntoon. Se soveltuu erinomaisesti pienempiin koteihin ja asuntoihin tuomaan tehokkaasti lämpöä lisälämmönlähteenä. Kevytrakenteinen kamiina ei usein vaadi lattiarakenteilta erityistä vahvennosta kuten muut kookkaammat tulisijat.  Erityisen hienosti kamiina ja elävä tuli pääsevät esille, kun kamiina sijoitetaan suoralle seinälle tai huoneen kulmaan. Otathan kuitenkin sijoittelussa huomioon kamiinan korkeahkot pintalämpötilat, mikäli kodissa asustaa pienokaisia tai lemmikkejä. You Pedestal soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi lasitetuille terasseille luomaan tunnelmaa ja lämpöä

Uutuus

Suositeltu lämmitysala 55 – 110 m2

Hyötysuhde 82 %

Nimellisteho 6,6 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Metallikuoren väri

Musta

Luukut ja kahva

Musta