Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Valmistuli-takat ovat kotimaisia design-takkoja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, jonka valikoimasta löydät markkinoiden laadukkaimmat ja kauneimmat tulisijat usealta eri tulisija-valmistajalta. Olemme luoneet myös oman Valmistuli-malliston, jonka takat valmistetaan kokonaan Keski-Pohjanmaalla, Perhossa, Valmistulen tehtaalla. Valmistuli-malliston takkoja yhdistävät selkeät linjat, laaja tulinäkyvyys sekä kotimainen osaaminen ja laatu. Jokainen takka valmistetaan alusta loppuun saakka Valmistulen tehtaalla ja toimitetaan valmistakkana kohteeseen. Valmistuli-mallistoon kuuluvat Lare,- Ulla,- Niko-takat sekä Ulpu, Luna, Usva ja Lumo.

Valmistuli-takat ovat suomalaista käsityötä.

Lare-takat

Lare-mallistoon kuuluu neljä erikokoista kulmaluukullista tulisijaa. Valmistuli-takat ovat saaneet nimensä luukun mukaan; kulmaluukku on L-kirjaimen muotoinen, siitä johtaa nimi Lare. Kulmaluukku on jokaisessa takassa valittavissa oikea- tai vasenkätisenä, joten se saadaan sopimaan täydellisesti aina kohteen mukaan. Pienikokoisimmalla Lare 145-takalla on leveyttä 79cm ja syvyyttä saman verran. Suurikokoisin Lare 484 on taas 119cm leveä, joten se on näyttävä valinta myös isommassakin tilassa.

Ulla-takat

Ulla-takat ovat kiertoilmatakkojen aatelia. Myös Ulla-mallistosta löytyy neljä eri kokoista tulisijaa, pienin on Ulla 155, jonka koko on 790x79cm. Kookkain, Ulla 484 on syvyydeltään lähes 120cm, ja se on soveltuu erityisesti näyttäväksi tilanjakaksi, jonka suuresta tulipesästä elävä tuli tulee käsinkosketeltavaksi. Ulla-takat ovat saaneet nimensä kolmilasisen panoraama-luukun mukaan, joka on käytännössä U-kirjaimen muotoinen. Ulla-takan luukun alaosaa kehystää aito kivilaatoitus, jonka voit valita itse neljästä eri vaihtoehdosta.

Ulla 455
Ulla 455 soveltuu syvyyden ansiosta erinomaisesti myös tilanjakajaksi huonetilojen välille.

Niko-takat

Niko-takat ovat kaksiluukkuisia kiertoilmatakkoja, jotka ovat suunniteltu tilanjakajiksi huonetilojen välille. Niko-takka on saatavilla myös yhdellä luukulla, mutta parhaimmillaan se on näyttävänä tilanjakajana, jonka kahdesta luukusta tuli näkyy kauniisti ja voit nauttia elävän tulen loimusta esimerkiksi ruokailutilassa illallisen äärellä, kuin olohuoneen puolella sohvalla makoillessa. Oletuksena kaikissa Valmistuli-malliston takoissa on hiertopinnoite joka on saatavilla neljässä eri värissä: valkoisena, harmaana, tummanharmaana tai mustana. Musta on erittäin trendikäs valinta takan väriksi tällä hetkellä.

Ulpu ja Luna

Ulpu ja Luna-takat ovat vertaansa vailla. Molemmat ovat saatavilla 170 tai 190cm korkeana takkana jonka päältä lähtee savuhormi. Ulpu ja Luna on saatavilla myös ainutlaatuisella Valmistulen piipputakka-versiona, jossa takka ja Onpiippu on nimensä mukaan integroitu yhdeksi saumattomaksi tuotteeksi. Kooltaan Ulpu ja Luna ovat molemmat hieman vajaa 55x55cm, joten upealla tulinäkyvyydellä varustetun takan ei tarvitse viedä liikaa lattiapinta-alaa. Ulpuun sekä Lunaan on mahdollista hormikokoa kasvattamalla lisätä toinen tulisija, esimerkiksi puukiuas seinän toiselta puolelta, joten säästät tilaa entisestään!

Lumo ja Usva

Usva ja Lumo ovat Valmistuli-malliston uusimmat lisäykset. Kompaktit, isolla takkasydämellä varustetut takat ovat joka kotiin sopiva valinta. Takkojen alaosassa on vakiona käytännöllinen halkotila, jossa säilöt näppärästi seuraavan kerran polttopuut. Muistathan polttaa takassasi vain kuivaa, puhdasta puuta!

Valmistuli-malliston takkoja yhdistävät selkeät linjat, laaja tulinäkyvyys sekä kotimainen osaaminen ja laatu.

Voit tutustua tarkemmin jokaiseen Valmistuli-malliston takkaan nettisivuillamme osoitteessa valmistuli.fi/tulisijat

Lue lisää

Kuukauden takka: Ulpu

Ulpu säästää neliöitä Monipuolinen tilaihme. Se kuvailee Valmistulen Ulpua parhaiten. Ainutlaatuisessa tulisijassa yhdistyvät tyylikäs, skandinaavinen ulkonäkö, kotimainen osaaminen sekä monipuolisuus. Ulpu on

Takkatrendit: Sisustussuunnittelija Sari Helin

Trendit ohjaavat monesti valintojamme. Kodin rakentamiseen liittyviä ratkaisuja on usein helpompi tehdä, kun olemme nähneet valmiita toteutuksia ja ratkaisuja käytössä muillakin. Myös

Touko Sivula – Asentajasta asiantuntijaksi

Touko Sivula on virallisesti Valmistulen ensimmäinen asentaja ja hän on yksi avainhenkilöistä, ketkä ovat olleet mukana kehittämässä Valmistulen ainutlaatuista asennustapaa, aivan yrityksen

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varaa Myymäläkäynti!

Voit tutustua laajaan valikoimaamme sekä keskustella kaikista tulisijoihin liittyvistä asioista Valmistuli-myyjän kanssa.