Valmistuli Oy

Valmistuli Oy

Valmistuli on suomalainen tulisija-toimittaja, joka mahdollistaa takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valikoimastamme löydät suosituimmat ja laadukkaimmat tulisijat sekä savuhormit.

Toimitamme takat ja piiput uudisrakennuksiin ja asuttuihin koteihin.

Takan asennus asuttuun kotiin

Facebook
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Haaveiletko takan tuomasta ihanan pehmeästä lämmöstä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta? Syystä tai toisesta takka saattaa jäädä hankkimatta rakennusprojektin aikana tai vaihtoehtoisesti kotona olevan takan käyttöikä on tullut tiensä päähän, eikä takka vastaa enää toiveitasi esimerkiksi koon, ulkonäön tai lämmitysominaisuuksien puolesta. Nykyaikaiset tulisijat ovat edeltäjiään huomattavasti tehokkaampia lämmöntuottajia sekä myös vähäpäästöisiä.

Jos takkaremontti vaikuttaa isolta, sotkuiselta ja aikaavievältä projektilta, ole yhteydessä Valmistuleen. Takan asennus onnistuu asuttuun kotiin tai vapaa-ajan asuntoon vaivattomasti ja turvallisesti. Näitä ominaisuuksia kaipasivat myös Keski-Pohjanmaalla asuva Lokasaaren perhe, jossa vanha tulisija oli tullut käyttöikänsä päähän ulkonäkönsä sekä ison koonsa vuoksi. Vanha tulisija myös savutti paljon.

Valintaamme helpotti myös se, että takka on kotimainen ja vieläpä lähiseudulla valmistettu.

”Olimme puhuneet jo pitkään takan uusimisesta. Kävin aikoinaan eräässä talonäyttelyssä, jossa oli Valmistulen Ulla-takka. Ihastuin sen selkeään ja tyylikkääseen ulkonäköön. Myös hissiluukku jäi mieleen ja mietin, että sellainen olisi meidänkin takassa oltava. Esitteiden ja Valmistuli.fi- sivuston kautta löysimme Valmistulen Lare-takan, joka vaikutti täydelliseltä tulisijalta meidän kotiin niin kokonsa kuin selkeän ulkonäön myötä. Valintaamme helpotti myös se, että Lare-takka on kotimainen ja vieläpä lähiseudulla, Keski-Pohjanmaalla valmistettu”, Merja Lokasaari kertoo.

Voit tutustua tarkemmin Lare-takan ominaisuuksin nettisivuiltamme.

Takka muutamassa tunnissa käyttövalmiiksi

Valmistuli-menetelmällä takan asennus etenee hyvin jouhevasti. Hiotun kokonaisprosessin ansiosta mahdollistammekin takan ja piipun asennuksen jopa kahdessa tunnissa! Valmistulen tuotteet valmistetaan mahdollisimman valmiiksi tehtaassa, optimaalisissa olosuhteissa, jolloin asennuskohteessa, eli asiakkaamme kodissa vältytään esimerkiksi aikaa vieviltä muuraus- ja pinnoitustöiltä. Tärkeässä asemassa prosessia on myös tarkka suunnittelu, joka toteutetaan aina kohdekohtaisesti. Ammattitaitoiset asentajat toteuttavat suunnitelman pohjalta takan asennuksen nopeasti sekä laadukkaasti ja näin asiakas pääsee nauttimaan heti asennuksen jälkeen ainutlaatuisesta elävän tulen tunnelmasta kodissaan.

Ja sitten takka määränpäätä kohti. Valmistakka kuljetetaan paikoilleen Valmistulen nostoparin ja miesvoiman avulla. Valmistulen asentajat Jani (vas.) ja Sami ovat asentaneet jo satoja tulisijoja erilaisiin koteihin. Vitsit ja hymyt eivät ole loppuneet, vaikka asennuskohteita kertyy viikoittain kymmeniä.
Asutussa kodissa suojaamme lattiat aina hyvin vanerilevyillä sekä aaltopahvilla.

Lokasaarten kohteessa asiakas oli itse purkanut jo etukäteen vanhan, kookkaan tulisijan. Kun valmistakka asennetaan asuttuun kotiin, lattia suojataan aaltopahvilla ja vanerilevyillä, joiden päällä nostoparilla oleva takka liikkuu helposti paikoilleen eikä lattiaan tule vaurioita. Lare-takka liitettiin alkuperäiseen, tiilestä muurattuun savupiippuun Valmistulen valmistaman hormiliitosputken avulla.

”Asennus sujui todella hyvin ja olemme todella tyytyväisiä. Valmistulen asentajat olivat ammattilaisia isolla sydämellä ja en olisi uskonut, miten helposti takka todellisuudessa voikaan siirtyä paikoilleen”, asiakas kertoo hymyssä suin.

Lämpimiä muistoja vuosiksi eteenpäin

Lare-takan selkeä ulkomuoto ja kookas kulmaluukku antavat elävän tulen ihastelulle kauniit raamit. Takan valintaa tehdessä on tärkeää, että takka on oman näköinen ja sopii asukkaiden ja kodin tyyliin. Toinen yhtä tärkeä asia on myös oikeanlainen polttotekniikka. Monet miettivät kiertoilmtakan sekä varaavan takan eroja ja niiden vaikutuksia. Tärkeintä on miettiä valintaa sen pohjalta, millainen takan käyttäjä on kyseessä. Kiertoilmatakka luovuttaa lämmön heti, kun taas varaava takka varastoi lämmön massaansa ja luovuttaa sitä hitaammin. Molemmat tuovat lämpöä kotiisi, kumpikin vain eri tyylillä. Jos tunnelma ja hyvä tulinäkyvyys ovat sinulle tärkeitä kriteereitä, usein kiertoilmatakka on tällöin parempi valinta. Varaavaa takkaa on tärkeä muistaa lämmittää tasaisesti, jotta se ei ehdi kylmetä täysin ja näin ollen lämmöntuotanto ja tehokkuus heikkenevät. Valmistulen ammattitaitoinen henkilökunta auttaa Sinua takkavalinnassa ja asuttuihin koteihin tarvittaessa mahdollistamme myös kotikäynnin, jolloin kokonaisuutta voidaan tarkastella vielä laajemmin.

”Lare-takka oli nappivalinta meille ja kiertoilma-periaatteella toimiva tulisija on loistava. Alkuun mietimme varaavan ja kiertoilmatakan välillä, mutta Valmistulen suosittelemana päädyimme lopulta kiertoilmatakkaan, mikä toimii hienosti yhdessä varaavan lattialämmityksen kanssa. Lämpöä tulee nopeasti ja takka saa vierailtamme aina kehuja”, Merja kertoo.

Lare-takka

Takkatulen ääressä on mukava luoda muistoja tai ihan vain nauttia arjen askareista.

Valmisrahalla joustoa takan hankintaan

Valmisraha on joustava maksutapa hankkia unelmiesi tulisija Valmistulelta. Kiinteän koron ja kuukausimaksun ansiosta tiedät tarkalleen, mitä hankinnastasi maksat. Voit myös maksaa koko rahoitussumman aikaisemmin, ilman lisäkuluja. Tarjoamme Sinulle nyt 6kk korotonta maksuaikaa! Valmisrahan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja se onnistuu kätevästi Valmistulen nettisivujen kautta: https://valmistuli.fi/valmisraha/

Lue lisää

Kuukauden takka: Valo

Valmistulen Valo-takka on kulmaluukullinen varaava takka. Valon selkeä ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä näyttävään kulmaluukkuun tekee siitä upean vaihtoehdon oman kodin uudeksi tulisijaksi.

Nordpeisin huikea synttärikampanja

Yhteistyökumppanimme Nordpeisin juhlavuoden kunniaksi saat nyt valikoidut tuotteet -40% alennuksella! Kampanja voimassa 23.2.2024 saakka, joten toimi nopeasti. Kysy lisää: myynti@valmistuli.fi tai puh

Valmistuli mukana Rakenna & Remontoi-messuilla 26-28.1.

Perinteiset Rakenna & Remontoi-messut Myyrmäki-hallissa tulevat taas. Messut kokoavat yhteen Suomen eturivin yritykset rakentamisen sekä remontoinnin saralta. Messut järjestetään Vantaan Myyrmäki-hallissa 26-28.1.2024.

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *