Valmistuli on tulisija-alan edelläkävijä.

Elävä tuli on mahdollistanut ihmislajin kehityksen ja nykyaikaisen elämän. Se on tuonut suojaa ja turvaa pedoilta, tarjonnut lämpöä, ja hyytävän kylminä ajanjaksoina sen kuumien liekkien avulla olemme valmistaneet ruokamme. Edelleen, vuosituhansia myöhemmin, elävä tuli on mukana elämämme ikimuistoisimmissa hetkissä, niin pienissä kuin suurissakin.

Elävä tuli kuuluu meidän jokaisen muistoihin. Muistamme lapsuuden makkaranpaistot nuotiolla, kun ulkovaatteet olivat jo märkinä lumileikkien takia. Muistamme leivinuunista nousevat herkulliset tuoksut, oli siellä kypsymässä sitten perinteinen karjalanpaisti tai makeat korvapuustit. Muistamme kuumat ja kosteat löylyt kaverin kesämökillä. Muistamme miten lämpö, valo ja ainutlaatuinen tunnelma valtaavaat kotimme ja itsemme, kun pitkän päivän jälkeen sytytämme takkaan tulet ja uppoamme tuijottelemaan liekkien lumoavaa tanssia.

Me Valmistulella ajattelemme, että elävä tuli on jokaisen ihmisen perusoikeus ja kuuluu jokaiseen kotiin. Siksi haluammekin tehdä tulisijan hankinnasta Sinulle mahdollisimman helppoa. Ainutlaatuisella, patentoidulla Valmistuli-asennuksella mahdollistamme takan ja piipun asennuksen Sinulle jopa kahdessa tunnissa.

Valmistuli on toimittanut elävän tulen jo tuhansiin suomalaisiin koteihin, vuodesta 2010 alkaen. Aloitimme toimintamme Onpiipun valmistamisella sekä asentamisella. Ainutlaatuinen, aito valmispiippu, Onpiippu herätti markkinoilla runsaasti kiinnostusta ja pian heräsi ajatus; jos useita metrejä pitkä kivirakenteinen piippu voidaan asentaa kokonaisena tuotteena paikoilleen, voisiko samaa periaatetta toteuttaa myös takkojen kohdalla? Tuon ajatuksen myötä kehitimme yhdessä Tulikiven kanssa valmistakka-konseptin, eli teemme tulisijat valmiiksi tuotteiksi tehtaassa, huippuolosuhteissa ja Valmistuli-asennuksella tuotteet voidaan asentaa laadukkaasti ja ripeästi paikoilleen kohteessa. Näin syntyi Valmistuli ja visioksi muodostui Elävä tuli jokaiseen kotiin. 

Vuosien saatossa olemme kehittäneet toimintaamme ja siten myös koko tulisja-alaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden laadukkaimmat ja paloturvallisimmat tuotteet, unohtamatta kuitenkaan tuotteiden laatua, toimivuutta sekä upeaa, monipuolista ulkonäköä. 

Kattavasta valikoimastamme löydät tulisija-tuotteet perinteisistä, vuolukivisistä uuneista aina persoonallisimpiin moderneihin design-tulisijoihin, joilla tuot kotisi sisustukseen upeaa särmää. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet, niin pääset nauttimaan elävän tulen ainutlaatuisuudesta omassa kodissasi. Tarkka suunnittelu sekä laadukas asennus kruunaavat tulisijan hankinnan ja pääset nauttimaan elävän tulen ainutlaatuisesta lämmöstä, valosta ja tunnelmasta kodissasi, välittömästi. 

Valmistuli – Elävä tuli jokaiseen kotiin. 

Visiomme ja tavoitteemme

Elävä tuli jokaiseen kotiin.

1
Yli tuhat toimitusta vuodessa, ympäri Suomen.