Varpu V4

Varaava takka

Varaava takka lämmittää kodin ja sydämen

Varpu on Tulikiven valmistama, Kermansavi-malliston uusin varaava takka. Varpun tulipesässä poltat n. 33 cm kokoiset puuklapit. Nykyaikainen Varpu-takka on siro, mutta tehokas varaava takka, joka lämmittää pitkään ja tasaisesti. Muistathan, että varaavaa takkaa tulisi lämmittää tasaisesti, käytännössä vähintään joka toinen päivä, jotta siitä saadaan irti parhain lämmityshyöty?

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen Varpu

Varpu-takka on erinomainen valinta Sinulle, joka arvostat energiatehokkuutta ja ekologisuutta. Varpun runko on nimittäin  valmistettu 80 % kierrätysmateriaalista. Pintavaihtoehtoja on vaakalaatoitetun (V4) lisäksi osalaattapinta (V2) ja hiertopinta (V1). Vaakalaatoituksessa on kaksi perusväriä, luonnonvalkoinen tai grafiitinmusta. Vaakalaattapinnassa on näkyvät laattasaumat, jotka menevät nimensä mukaan vaakaan. Lisäksi Tulikiven valikoimasta löytyy muita, toinen toistaan upeampia värivaihtoehtoja. Varpussa on kestävä ja täysin kaasutiivis, valurautainen luukku. Voit valita kotiisi sopivan korkeuden kahdesta vaihtoehdosta, 160 cm tai 190 cm. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat takan sijoittamisen takana olevaan seinään täysin kiinni.

Sijoita varaava takka kodin keskeiselle paikalle

Varpu-takka on parhaimmillaan sijoitettuna kodin keskeiselle paikalle, josta lämpö jakautuu tasaisesti kotiin. Varpu on suunniteltu sijoitettavaksi suoralle seinälle ja se voidaan sijoittaa takan takana olevaan seinään täysin kiinni, joten taakse ei jää totuttuja, ikäviä rakoja. Grilliritilällä lisäät käytännöllisyyttä ja valmistat helposti takan jälkilämmössä esimerkiksi maukkaat pataruoat tai joulupöydän maukkaimman joulupuuron. Varpu toimitetaan valmistakkana. Valmistuli-asennuksella takka on täysin käyttövalmis jopa kahden tunnin kuluttua asennuksesta. 


Suositeltu lämmitysala 20 – 60 m2

Hyötysuhde 78 %

Nimellisteho 29,3 kW

 

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Vaakalaatoituksen perusvärit

Valkoinen tai musta

Vaakalaatoituksen muut värivaihtoehdot

Marmorinmusta, suklaanruskea, lattekahvinbeige, sinkinharmaa, grafiitinharmaa, kiiltävä valkoinen, kiiltävä musta tai kiiltävä marmorinvalkea

Luukun ja kahvan väri

Tumma valurauta