Varpu V1

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Varpu on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Tulipesää voit hyödyntää kätevästi myös ruoanlaitossa. 

Selkeä muotoilu

Varpu on keskikokoinen, raamikas tulisija. Suorakulmainen takka on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin.

Tyylikäs ulkonäkö

Varpussa on oletuksena yhtenäinen, luonnonvalkoinen hiertopinta. Vaihtoehtoisesti voit valita Varpuun juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta. Valurautainen, tumma takkaluukku on asennettu takan pintaan.  

Uutuus vuodelle 2023

Varpu on valmistettu Suomessa. Takka on käytännöllinen, joka kodin lämmittäjä. 

Takan sijoittelu

Pienten suojaetäisyyksien ansiosta Varpu on mahdollista sijoittaa kodissa monipuolisesti niin suoralle seinälle, kulmaan kuin tilanjakajaksi huonetilojen välillekin. 

Markkinoiden nopein asennus

Varpu toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Luonnonvalkoinen tai grafiitin musta

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Ladattavat tiedostot: