Varpu V1

Varaava takka

Varaava takka lämmittää kodin ja sydämen

Varpu on Tulikiven valmistama, Kermansavi-malliston uusin varaava takka. Varpun tulipesässä poltat n. 33 cm kokoiset puuklapit. Nykyaikainen Varpu-takka on siro, mutta tehokas varaava takka, joka lämmittää pitkään ja tasaisesti. Muistathan, että varaavaa takkaa tulisi lämmittää tasaisesti, käytännössä vähintään joka toinen päivä, jotta siitä saadaan irti parhain lämmityshyöty?

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen Varpu

Varpu-takka on erinomainen valinta Sinulle, joka arvostat energiatehokkuutta ja ekologisuutta. Varpun runko on nimittäin  valmistettu 80 % kierrätysmateriaalista. Pintavaihtoehtoja on hiertopinnasta aina täysin laatoitettuun (V4) versioon saakka. Hiertopinta on eläväinen pinnoite, jossa on kaksi perusväriä, luonnonvalkoinen tai grafiitinmusta. Voimme myös toteuttaa Varpu-takkaan juuri haluamasi värisävyn. Vaihtoehtona hiertopinnalle on saatavilla sileä, maalattu pinta, joka on nimensä mukaan täysin tasainen. Varpussa on kestävä ja täysin kaasutiivis, valurautainen luukku. Voit valita kotiisi sopivan korkeuden kahdesta vaihtoehdosta, 160 cm tai 190 cm. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat takan sijoittamisen takana olevaan seinään täysin kiinni.

Sijoita varaava takka kodin keskeiselle paikalle

Varpu-takka on parhaimmillaan sijoitettuna kodin keskeiselle paikalle, josta lämpö jakautuu tasaisesti kotiin. Varpu on suunniteltu sijoitettavaksi suoralle seinälle ja se voidaan sijoittaa takan takana olevaan seinään täysin kiinni, joten taakse ei jää totuttuja, ikäviä rakoja. Grilliritilällä lisäät käytännöllisyyttä ja valmistat helposti takan jälkilämmössä esimerkiksi maukkaat pataruoat tai joulupöydän maukkaimman joulupuuron. Varpu toimitetaan valmistakkana. Valmistuli-asennuksella takka on täysin käyttövalmis jopa kahden tunnin kuluttua asennuksesta. 


Suositeltu lämmitysala 20 – 60 m2

Hyötysuhde 78 %

Nimellisteho 29,3 kW

 

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Hiertopinnan perusvärit

Luonnonvalkoinen tai grafiitin musta

Sileän, maalatun pinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Luukun ja kahvan väri

Tumma valurauta