Ulla 2

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka on nykyaikainen kodin lämmittäjä

Ulla-takat ovat Valmistuli-malliston aatelia. Kiertoilmatakka tuo kotiisi lämpöä tehokkaasti ja nopeasti, heti sytytyksen alkuhetkistä alkaen. Kiertoilmatakka vetää rakenteiden sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen ilmaa tehokkaasti. Kiertoilmatakka soveltuu erinomaisesti niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin sekä loma-asuntoihin. Ulla-takoissa on panostettu maksimaaliseen tulinäkyvyyteen, jotta sinä voit nauttia elävän tulen näytöksestä kotisohvallasi turvallisesti. 

Kotimaista designia Keski-Pohjanmaalta

Ulla 2 on keskikokoinen, selkeämuotoinen kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on muotokieleltään ajaton ja sopii monenlaisiin sisustuksiin. Ulla-takka on valmistettu raudoitetusta kevytsorabetonista. Oletuksena Ulla-takassa on eläväinen hiertopinta, joka on kaunis kehys elävälle tulelle. Ylös, takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo arkeen mukavaa luksusta. Kolmelle sivulle tulen näyttävä kookas takkaluukku on keskeinen elementti Ulla-takassa. Takkaluukun alaosa pinnoitetaan aidolla kivilaatalla, mikä on näyttävä yksityiskohta ja käytännöllinen pitää puhtaana. Hiertopinnan sijaan Ulla-takkaan on mahdollista toteuttaa myös sileä, maalattava pinta johon voit valita juuri haluamasi värisävyn. Ulla-takka viimeistellään kokonaisuuteen sopivilla konvektioritilöillä ja lattian kipinäsuojalla, jonka voit valita lasisena tai peltisenä. 

Ulla on näyttävä kodin sydän

Kolmeen suuntaan tulen näyttävä Ulla-takka on suunniteltu sijoitettavaksi oleskelutilan keskeiselle paikalle, seinää vasten. Pienet suojaetäisyydet taaksepäin mahdollistavat takan sijoittamisen lähes takan takana olevaan seinään täysin kiinni. Valmistakkana asennettava Ulla 2 toimitetaan täysin Sinulle räätälöitynä valmistakkana kotiisi. Kotimaiselle tulisijalle on luontainen valinta myöskin kotimainen, paloturvallinen Onpiippu. 

 

Suositeltu lämmitysala 80 m2

Hyötysuhde 82,9 %

Nimellisteho 7,8 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Pintavaihtoehdot

Hiertopinta tai maalattu, sileä pinta

Hiertopinta on tasaisen eläväinen, pienirakeinen pinnoite. Sileä pinta käsitellään täysin tasaiseksi joka maalataan.

Värivaihtoehdot

Maalatun- ja hiertopinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Konvektioritilöiden väri

Valkoinen tai musta

Luukun ja kahvan väri

Musta

Luukun reunakivet

Bianco Sardo (oik. ylh.), Nero Assoluto, Emerald Pearl, Stormy Black