Scan 84

Kamiina

Unknown

Kamiinalla nopeaa ja tehokasta lämpöä

Scan 84 on laadukas kamiina joka edustaa tanskalaista, taattua laatua. Tehokas kamiina luovuttaa kotiisi tehokkaasti lämpöä pienemmällä puumäärällä. Kamiinassa poltat käytännöllisesti jopa 35 cm mittaisia klapeja. 

Tyylikäs ja ajaton ulkonäkö ihastuttaa pitkään

Pyöreämuotoinen kamiina on suosittu ja moderni valinta. Scan 84:ssa on soft close-toiminto, jolla tulisijan luukku sulkeutuu pehmeästi ja lähes äänettömästi, pienellä painahduksella, kädensijaa käyttämättä. Luukku myös pysyy auki-asennossa puita lisätessäsi. Kamiinan kokoon nähden kookkaasta, kaarevasta luukusta tuli näkyy laajalle. Värivaihtoehtoina on skandinaaviseen tyyliin osuvat kolme vaihtoehtoa joista voit valita mieleisesi. 

Tulisija joka vastaa monien tarpeisiin

Scan 84 on oiva tulisija niin omakotitaloon kuin loma-asuntoon. Se soveltuu erinomaisesti pienempiin koteihin ja asuntoihin tuomaan tehokkaasti lämpöä lisälämmönlähteenä. Scan 84 soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi lasitetuille terasseille luomaan tunnelmaa ja lämpöä. Kevytrakenteinen kamiina ei usein vaadi lattiarakenteilta erityistä vahvennosta kuten muut kookkaammat tulisijat. Pyöreä kamiina voidaan sijoittaa monipuolisesti huonetilassa. Erityisen hienosti muotoilu nousee esille suoralla seinällä tai huoneen kulmaan asennettuna. Otathan kuitenkin sijoittelussa huomioon kamiinan korkeahkot pintalämpötilat. 

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 81 %

Nimellisteho 5,0 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Metallikuoren väri

Valkoinen, harmaa tai musta

Luukut ja kahva

Musta