Scan 83

Kamiina

Unknown

Kamiinalla nopeaa ja tehokasta lämpöä

Scan 83 on tanskalaisen Scanpisin valmistama kamiina. Scanpis-kamiinat edustavat tanskalaista tulisija-osaamista. Tehokas kamiina luovuttaa tehokkaasti lämpöä, sirosta koostaan huolimatta. Scan 83-kamiinassa poltat jopa 35 cm mittaisia puuklapeja.

Pyöreä tulisija on trendikäs valinta

Pyöreä kamiina on yksi tämän hetken trendikkäimmistä sisustuselementeistä. Pyöreä kamiina tuo kodin sisustukseen pehmeyttä ja kaarevasta lasiluukusta elävä tuli on kuin käsin kosketeltavissa. Scan 83:ssa on soft close-toiminto, jolla tulisijan luukku sulkeutuu pehmeästi ja lähes äänettömästi, pienellä painahduksella, kädensijaa käyttämättä. Luukku myös pysyy auki-asennossa puita lisätessäsi.

Tulisija joka vastaa monien tarpeisiin

Scan 83 on oiva tulisija niin omakotitaloon kuin loma-asuntoon. Se soveltuu erinomaisesti pienempiin koteihin ja asuntoihin tuomaan tehokkaasti lämpöä lisälämmönlähteenä. Scan 83 soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi lasitetuille terasseille luomaan tunnelmaa ja lämpöä. Kevytrakenteinen kamiina ei usein vaadi lattiarakenteilta erityistä vahvennosta, kuten muut kookkaammat tulisijat. Pyöreä kamiina voidaan sijoittaa monipuolisesti huonetilassa. Erityisen hienosti muotoilu nousee esille suoralla seinällä tai huoneen kulmaan asennettuna. Otathan kuitenkin sijoittelussa huomioon kamiinan korkeahkot pintalämpötilat. 

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 81 %

Nimellisteho 5,0 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Musta metallikuori

Luukut ja kahva

Alumiini