Rosamo V1

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Rosamo on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Leivinuuni lämpenee takan lämmityksen yhteydessä lähes 400 asteeseen, joten leivinuunissa ei tule polttaa erikseen puuta. 

Selkeä muotoilu

Rosamo on kookas, tyylikäs tulisija. Suorakulmainen takka on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. 

Ajaton ulkonäkö

Rosamossa on oletuksena yhtenäinen, luonnonvalkoinen hiertopinta. Vaihtoehtoisesti voit valita Rosamoon juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta. Luukkujen värin voit valita tyylikkäänä mustana tai kromisena. 

Energiatehokas ja ekologinen

Rosamo on kotimainen Tulikivi-takka, jossa runko on valmistettu vastuullisesti 80 % kierrätysmateriaalista. Ruoan valmistus takan avulla on helppoa ja näin säästät helposti sähkölaskussa. 

Takan sijoittelu

Suosittelemme Rosamoa sijoitettavaksi suoralle seinälle tai tilanjakajaksi keittiön läheisyyteen, jolloin ruoanlaitto takan avulla on käytännöllistä ja sujuvaa. Leivinuunin luukku voidaan sijoittaa haluamaasi suuntaan. 

Markkinoiden nopein asennus

Rosamo toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Luonnonvalkoinen tai grafiitin musta

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Leivinuunin sijainti

Rosamossa leivinuunin luukku voidaan sijoittaa haluamallesi sivulle. Suosittelemme sijoittamaan leivinuunin luukun siten, että se on mahdollisimman lähellä keittiötä, jolloin käyttö on sujuvaa ja helppoa. 

Luukkujen värivaihtoehdot 

Rosamossa luukkujen värivaihtoehtoina on kromi tai musta, molemmat tyylikkäänä mattasävynä. Myös huoltoluukut tulevat samanvärisenä kuin takka- sekä leivinuunin luukku.

Tutustu Tulikiven upeaan Kermansavi Collection 2022-mallistoon: