Quadro Colorado

Kamiina

Tehokasta lämpöä

Quadro Colorado on kamiina, joka luovuttaa lämpöä tehokkaasti kotiisi, pienelläkin puumäärällä. Pienikokoinen kamiina vie vain vähän lattiapinta-alaa, joten se soveltuu täydellisesti myös pienempiin tiloihin. 

Ylellinen kamiina

Quadro Coloradon pinta on läpivärjattyä erikoisbetonia, jonka valmis ja kiillotetty pinta näyttää hiekan luonnollisen värileikin. Colado-pintaa ei ole tarkoitus jälkikäsitellä tai maalata. Colorado on Nordpeisin kehittämä näyttävä erikoisbetoni.

 

Upea tulinäkyvyys

Kulmaluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti koko kotiin. Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

Takan sijoittelu

Quadro Colorado on suunniteltu sijoitettavaksi huonetilan kulmaan. Kamiinan suojaetäisyydet tulee huomioida lopullisessa sijoituspaikan valinnassa. 

Markkinoiden nopein asennus

Quadro Colorado toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Quoadro Coloradon pohjakuva

Kamiinan väri

Hiekanvärinen Colorado-pinnoite on valmiiksi kiilloitettua, läpivärjättyä erikoisbetonia.