Praha

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Praha on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. 

Tyylikäs kiertoilmatakka

Praha on keskikokoinen, yksinkertaisen tyylikäs kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Praha on valmistettu betonista. Takan etuosaan on sijoitettu halkotila, joka tuo näyttävyyttä selkeään ulkomuotoon. 

Erikoissileä betonipinta

Prahassa on erikoissileä Shapestone-betonipinta joka maalataan haluamallasi perusvärillä. Vaihtoehtoisesti voit valita Prahaan juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta.

Upea tulinäkyvyys

Kolmilasisesta panoraamaluukusta elävän tulen tunnelma valloittaa kotisi. Takkasydän on nostettu korkeammalle, joten tuli näkyy hienosti myös huonekalujen ylitse. 

Takan sijoittelu

Integroidun palomuurin ansiosta Praha voidaan sijoittaa takana sijaitsevaan seinään täysin kiinni. Suosittelemme Prahaa sijoitettavaksi erityisesti suoralle seinälle tai tilanjakajaksi huonetilojen välille. 

Markkinoiden nopein asennus

Praha toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Erikoissileän betonipinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisija juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.