Praha

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka on nykyaikainen kodin lämmittäjä

Norjalaisen Nordpeisin valmistama Praha on kiertoilmatakka, joka lämmittää nopeasti isommankin huoneen. Kiertoilmatakka on nykyaikainen lämmittäjä. Ne vetävät viileää huoneilmaa ilmanottoritilöiden kautta sisään, takan rakenteisiin ja puhaltavat ilman miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen. Kiertoilmatakka on sopiva lämmönlähde niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin, sekä loma-asuntoihin ja mökkeihin. Poltat Prahassa jopa 40 cm mittaisia puuklapeja. 

Energiatehokas takka joka näyttää tulen laajalle

Praha on keskikokoinen, ajattoman tyylikäs kiertoilmatakka. Panoraamaluukusta tulen liekit näkyvät kolmeen suuntaan. Praha on valmistettu erikoissileästä betonista, ja se on suoraan maalattavissa jollain neljästä perusväristä. Voit myös valita juuri tietyn sävyn kotisi värimaailmasta, jolloin takka istuu sisustukseen täydellisesti. Tulipesässä on kaksinkertaiset lasit jotka tarjoavat energiatehokkaan ja puhtaan palamisen pienellä teholla. Ilmahuuhtelu takaa puhtaammat lasipinnat. Prahan alaosassa on käytännöllinen halkotila, jossa säilöt seuraavan kerran polttopuut siististi.

Sisäänrakennettu suojaseinä mahdollistaa takan sijoituksen seinään kiinni

Kolmeen suuntaan tulen näyttävä Praha on parhaimmillaan sijoitettuna keskeiselle paikalle kodissa. Sisäänrakennettu suojaseinä mahdollistaa takan sijoittamisen takan takana olevaan seinään täysin kiinni. Keskeiseltä paikalta takan tuoma lämpö jakautuu kotiin tasaisesti ja elävän tulen tunnelma välittyy kolmeen suuntaan näyttävästä luukusta mahdollisimman laajalle. 

 

Suositeltu lämmitysala 70 – 150 m2

Hyötysuhde 83 %

Nimellisteho 5,7 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Maalatun pinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Luukun ja kahvan väri

Musta