Pisa

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Pisa on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. 

Elegantti kulmatakka

Pisa on keskikokoinen, selkeämuotoinen kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Pisa on valmistettu betonista. 

Erikoissileä betonipinta

Monacossa on erikoissileä Shapestone-betonipinta joka maalataan haluamallasi perusvärillä. Vaihtoehtoisesti voit valita Pisaan juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta.

Upea tulinäkyvyys

Kulmaluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti koko kotiin. Tulipesän voit valita joko vasemman- tai oikeanpuoleisena. 

Takan sijoittelu

Integroidun palomuurin ansiosta Pisa voidaan sijoittaa takana sijaitsevaan seinään täysin kiinni. Suosittelemme Pisaa sijoitettavaksi erityisesti suoralle seinälle tai huonetilan kulmaan. 

Markkinoiden nopein asennus

Pisa toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Erikoissileän betonipinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisija juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Halkotilalla näyttävä kokonaisuus

Pisaan on saatavilla sivuun tuleva halkotila, jolla saat takasta näyttävän keskipisteen kotiisi. Takan alaosassa on vakiona pienempi kokoinen halkotila vakiona.  

Pisassa on vakiona musta luukku jossa on musta karmi ja lasinreunus. Lisähinnasta saatavilla on valkoinen, Exclusive-ovi jossa on valkoinen lasinreunus ja kromikarmi.