Osaka T

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Osaka T on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. 

Skandinaavinen muotoilu

Osaka T on keskikokoinen, selkeämuotoinen kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Osaka T on valmistettu betonista. Tulipesän kaksinkertaiset lasit tarjoavat erinomaisen palamisen pienellä teholla. Takan alaosassa on kätevä halkotila puiden säilyttämiseen.  

Erikoissileä betonipinta

Osaka T:ssä on erikoissileä Shapestone-betonipinta joka maalataan haluamallasi perusvärillä. Vaihtoehtoisesti voit valita takkaan juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta.

Nauti tulesta useassa tilassa

Kaksipuoleinen takkasydän, eli ns tunnelitakka näyttää tulen kauniisti isossakin tilassa. Osaka T:n molemmat luukut aukeavat tarvittaessa, ja ”B-puolen” luukkuun kahva on saatavilla lisähinnasta. 

Takan sijoittelu

Osaka T on täydellinen valinta tilanjakajaksi keskeiselle paikalle huonetilojen välille. Voit näin nauttia elävän tulen liekeistä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta kahdelta puolelta. 

Markkinoiden nopein asennus

Osaka T toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Erikoissileän betonipinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.