Monaco penkillä

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka on nykyaikainen kodin lämmittäjä

Norjalaisen Nordpeisin valmistama Monaco on kiertoilmatakka, joka lämmittää nopeasti isommankin huoneen. Kiertoilmatakka on nykyaikainen lämmittäjä. Ne vetävät viileää huoneilmaa ilmanottoritilöiden kautta sisään, takan rakenteisiin ja puhaltavat ilman miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen. Kiertoilmatakka on sopiva lämmönlähde niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin, sekä loma-asuntoihin ja mökkeihin. Poltat Monacossa jopa 50 cm mittaisia puuklapeja. 

Upea tulisijakokonaisuus sisustuksen kulmakiveksi

Monaco penkillä on suuri ja kaunis takka. Piilotettujen konvektioaukkojen ansiosta takan yleisilme on rauhallinen ja rikkoutumaton. Takan alaosassa oleva penkki tekee takasta näyttävän kokonaisuuden ja tulisija varastaa huomion jokaisessa tilassa. Voit valita takan värin neljästä perusväristä, tai valita jonkin tietyn sävyn NSC-värikartastosta. Monacon penkki maalataan samalla värillä kuin takkakin. Penkin päälliosa on kaunista tummaa, Colorado-kivilaattaa. Leveyttä tulisija-kokonaisuudella on yhteensä lähes 120 cm, joten se vaatii hieman tilaa itselleen. Monaco penkillä on saatavilla myös kulmaluukullisena A-versiona.

Takka markkinoiden nopeimmalla asennuksella

Kolmeen suuntaan tulen näyttävä Monaco on parhaimmillaan sijoitettuna keskeiselle paikalle kodissa. Sisäänrakennettu suojaseinä mahdollistaa takan sijoittamisen takan takana olevaan seinään täysin kiinni. Suosittelemme sijoituspaikaksi suoraa seinää. Moanco penkillä valmistetaan Valmistulen tehtaalla valmistakaksi, mikä mahdollistaa ainutlaatuisen nopean Valmistuli-asennuksen, jonka jälkeen takka on täysin käyttövalmis jopa kahdessa tunnissa.  

 

Suositeltu lämmitysala 80 – 160 m2

Hyötysuhde 80 %

Nimellisteho 8 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Maalatun pinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Luukun ja kahvan väri

Musta