Monaco penkillä

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Monaco on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. Powerstone-lämpömakasiinin avulla saat Monacoon varaavaa ominaisuutta. Kysy lisää Valmistulen myyjältä. 

Skandinaavinen muotoilu

Monaco on keskikokoinen, selkeämuotoinen kiertoilmatakka johon takkaa ympäröivä penkki tuo näyttävyyttä. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Monaco on valmistettu betonista. Palamisilma-aukot on piilotettu ja takan ilme on näin rikkoutumaton. 

Erikoissileä betonipinta

Monacossa on erikoissileä betonipinta joka maalataan haluamallasi perusvärillä. Vaihtoehtoisesti voit valita Monacoon juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta.

Upea tulinäkyvyys

Kolmeen suuntaan näkyvästä lasiluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti koko kotiin. Ylös, takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo takan käyttöön mukavaa arjen luksusta. IR-lasit heijastavat lämmön tehokkaasti palotilaan, joten lasit pysyvät helpommin nokeentumatta.  

Takan sijoittelu

Integroidun palomuurin ansiosta Monaco voidaan sijoittaa takana sijaitsevaan seinään täysin kiinni. Suosittelemme Monacoa sijoitettavaksi erityisesti suoralle seinälle tai tilanjakajaksi huonetilojen välille.

Markkinoiden nopein asennus

Monaco toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Erikoissileän betonipinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Monaco penkillä

Penkki on valmistettu samasta erikoissileästä betonista kuin Monaco-takkakin. Oletuksena penkissä on harmaa betonipinta, jonka maalaamme samalla värillä kuin takan. Penkin yläosa on näyttävää tummaa, Colorado-laattaa.