Monaco korkea

Kiertoilmatakka

nordpeis logo

Kiertoilmatakka on nykyaikainen kodin lämmittäjä

Pohjoismaalaisen Nordpeisin valmistamat Monaco-sarjan kiertoilmatakat ovat ulkoasultaan ajattoman tyylikkäitä. Monaco on kiertoilmatakka, joka lämmittää nopeasti isommankin huoneen. Kiertoilmatakka on nykyaikainen lämmittäjä. Ne vetävät viileää huoneilmaa ilmanottoritilöiden kautta sisään, takan rakenteisiin ja puhaltavat ilman miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen. Kiertoilmatakka on sopiva lämmönlähde niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin, sekä loma-asuntoihin ja mökkeihin.

Hissiluukku tuo lämmitykseen luksusta

Monaco on yksinkertaisen hillitty, mutta komea takka. Shapestone -kevytbetonipinta on erityisen sileä ja lasikuituvahvistettu, minkä ansiosta se kestää erittäin suuriakin lämpötilan vaihteluita. Takan värin voit valita neljästä perusväristä, tai voit itse päättää jonkin tietyn sävyn kotisi värimaailmasta. Monacossa on hieno, ylös takan rakenteisiin nouseva hissiluukku. Ilmahuuhtelun ansiosta kookas lasiluukku pysyy hyvin puhtaana noesta. Ilma-aukot on piilotettu jalustaan, mikä antaa takan ulkonäölle rauhallisen ilmeen. Monaco korkeasta on ilmestynyt kesäkuussa 2024 uudistettu malli, jonka korkeus on 185 cm. Vanhempi, Monaco II on korkeudeltaan 168 cm. 

Sisäänrakennettu suojaseinä mahdollistaa sijoituksen seinään kiinni

Kolmeen suuntaan tulen näyttävä on parhaimmillaan sijoitettuna keskeiselle paikalle kodissa. Sisäänrakennettu suojaseinä mahdollistaa takan sijoittamisen takan takana olevaan seinään täysin kiinni. Monaco voidaan asentaa myös tilanjakajaksi huonetilojen väliin. 

 

Suositeltu lämmitysala 80 – 160 m2

Hyötysuhde 80 %

Nimellisteho 8 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Maalatun pinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Luukun ja kahvan väri

Musta