Monaco A

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Monaco on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. Powerstone-lämpömakasiinin avulla saat tarvittaessa Monacoon varaavaa ominaisuutta.

Skandinaavinen muotoilu

Monaco on keskikokoinen, selkeämuotoinen kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Monaco on valmistettu betonista. 

Erikoissileä betonipinta

Monacossa on erikoissileä betonipinta joka maalataan haluamallasi perusvärillä. Vaihtoehtoisesti voit valita Monacoon juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta.

Upea tulinäkyvyys

Kulmaluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti kodissa. Ylös, takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo takan käyttöön mukavaa arjen luksusta. IR-lasit heijastavat lämmön tehokkaasti palotilaan, joten lasit pysyvät helpommin nokeentumatta.  

Takan sijoittelu

Integroidun palomuurin ansiosta Monaco voidaan sijoittaa takana sijaitsevaan seinään täysin kiinni. Suosittelemme Monaco sijoitettavaksi erityisesti suoralle seinälle tai huonetilan kulmaan. Kulmaluukun kätisyys on valittavissa sijoituskohteen mukaan oikea- tai vasenkätisenä.

Markkinoiden nopein asennus

Monaco toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Erikoissileän betonipinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.