Me Pedestal

Kamiina

Tehokasta lämpöä

Me Pedestal on kamiina, joka luovuttaa lämpöä tehokkaasti kotiisi pienelläkin puumäärällä. Pyöreä tulipesä seisoo perinteisen pilarijalan päällä. 

Moderni ja näyttävä

 Pyöreä tulisija on trendikäs valinta. Näyttävä, pyöreämuotoinen tulipesä on moderni, mutta perinteiseen tyyliin sopiva pilarijalka tuo kokonaisuuteen ripauksen vanhaa henkeä. Voit valita tulisijaan sivulasit, jolloin tuli näkyy laajalle, kolmeen suuntaan. 

Monipuolinen lämmittäjä

Kamiina on perinteinen lämmittäjä ja luo kotiisi tehokkaasti mukavaa lämpöä. Kamiinat ovat nykyään näyttäviä yksityiskohtia sisustuksessa ja soveltuvat hyvin niin pieniin kuin isompiinkin tiloihin. 

Kamiinan sijoittelu

Kamiinan sijoittelussa kannattaa huomioida tulisijan korkeahkot pintalämpötilat. Kevytrakenteinen kamiina ei yleensä vaadi lattiarakenteelta vahvennosta. Suosittelemme Me Pedestalin sijoittamista suoralle seinälle tai huonetilan kulmaan. 

Markkinoiden nopein asennus

Me Pedestal  toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Kamiinan väri

Matta musta 

Miten haluat tulen näkyvän?