Me Ceiling

Kamiina

Tehokasta lämpöä

Me Ceiling on kamiina, joka luovuttaa lämpöä tehokkaasti kotiisi. Me Ceiling on puhtaasti polttava kamiina joka asennetaan roikkumaan kattorakenteista kiinnitysmoduulin avulla. 

Upea katseenvangitsija

Me Ceiling roikkuu katosta kuin koru! Kamiina on saatavilla sivulaseilla tai ilman sivulaseja. Nykyaikaisen ilmahuuhtelun avulla raikas ilma johdetaan sisään kamiinaan, jolloin savukaasut estyvät koskettamasta lasia.

Moderni muotoilu

Pyöreämuotoinen tulipesä yhdistettynä näyttävään rakenteeseen tekevät Me Ceilingistä upean yksityiskohdan kotisi sisustuksessa. Me Ceiling on moderni, rohkea valinta, joka kerää varmasti katseita ja kehuja jokaiselta katselijalta. 

Ainutlaatuinen rakenne

Me Ceiling kiinnitetään roikkumaan kattorakenteista erityisen kiinnitysmoduulin avulla. Peruskorkeus kiinnitysmoduulilla on 150 cm. Lisävarusteena on saatavilla ylimääräinen kiinnitysosa, jonka myötä tulisijan asennuskorkeutta voidaan kasvattaa jopa 300 cm saakka, jolloin se on näyttävä yksityiskohta myös korkeissa huonetiloissa. Mikäli tulisija tulee kaltevalle katolle, tilataan kiinnitysosa mittatilaustyönä. 

Kamiinan sijoittelu

Kamiinan sijoittelussa kannattaa huomioida tulisijan korkeahkot pintalämpötilat. Sivulasillisessa versiossa suojaetäisyydet ovat korkeammat kuin ilman sivulaseja. Katosta roikkuva Me Ceiling kannattaa sijoittaa huonetilassa siten, ettei se ole suoraan kulkuväylillä. Suosittelemme Me Ceilingiä tulisijaksi 1-kerroksisiin koteihin. 

Markkinoiden nopein asennus

Me Ceiling toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Kamiinan väri

Matta musta 

Miten haluat tulen näkyvän?