M3

Puukiuas

harvia-logo-CFA8F11788-seeklogo.com

Perinteistä saunan tunnelmaa

Harvian M3 on kotimainen, perinteinen puukiuas joka sopii keskikokoiseen saunaan. M3-kiuas on varustettu lasiluukulla, josta elävän tulen tunnelma välittyy hienosti. Klassisesti muotoiltu kiuas luovuttaa tasaisesti lämpöä ja tehokas tulen- ja ilmankierto takaavat nautinnolliset ja rentouttavat löylyt. M3-kiuas on yleisväriltään grafiitin musta ja siinä on etuosassa kiiltävää, ruostumatonta terästä, mikä antaa lasiluukulle kauniit raamit. Lisäosina M3-kiukaalle on hankittavissa esimerkiksi suojaseinäsarja, jolla pienennät huomattavasti kiukaan suojaetäisyyksiä palavaan materiaaliin. 

Asennus

Harvian M3-kiuas on keskikokoinen puukiuas ja se soveltuu kooltaan 6 – 13 m3 saunoihin. Suojaetäisyyksiä pienennät merkittävästi, hankkimalla kiukaalle suojaseinäsarjan. Puukiuasta ei voida upottaa lauteisiin. Valmistuli-asennuksella saa saunaasi kiuas-kokonaisuuden helposti ja turvallisesti. Saat meiltä paloturvallisen, kotimaisen savuhormin ja kattavan asennuksen. 

Suositeltu lämmitysala / saunan koko 6 – 13 m3

Teho 16,5 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä.