Legend 150

Puukiuas

harvia-logo-CFA8F11788-seeklogo.com

Käsintehty kiuas tarjoaa miellyttävät löylyt

Harvian Legend 150 on kotimainen, näyttävä puukiuas, joka sopii pienehköön saunaan. Legend 150-kiuas on varustettu lasiluukulla, josta elävä tuli välittyy hienosti ja tuo perinteistä tunnelmaa saunaan. Kiuas tarjoaa saunojalle miellyttävät kosteat löylyt. Legend 150-kiukaassa on patinoitu teräskehikko, joka pitää sisällään yli 100 kg kivimäärän. Suuri kivimäärä tarjoaa aidot ja alkuperäiset, kostean pehmeät löylyt. 

Kiuas-kokonaisuus vaivattomasti Valmistuli-asennuksella

Harvian Legend 150-kiuas on keskikokoinen puukiuas ja se soveltuu kooltaan 6 – 13 m3 saunoihin. Suojaetäisyyksiä pienennät merkittävästi, hankkimalla kiukaalle suojaseinäsarjan. Puukiuasta ei voida upottaa lauteisiin. Valmistuli-asennuksella saa saunaasi kiuas-kokonaisuuden helposti ja turvallisesti. Saat meiltä paloturvallisen, kotimaisen savuhormin ja kattavan asennuksen. 

Suositeltu lämmitysala / saunan koko 6 – 13 m3

Teho 16 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä.