Lasse leivinuuni

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Lasse on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Leivinuunissa valmistat monet ruoat ja nautit pehmeästä lämmöstä kodissasi pitkään. 

Kotikokin unelma

Lasse on täydellinen valinta talouteen, jossa leivontakulhot ovat aktiivisessa käytössä. Leivinuunissa valmistat helposti monenmoiset herkut aina ruisleivästä joulukinkkuun. 

Tyylikäs ulkonäkö

Lassessa on oletuksena yhtenäinen, luonnonvalkoinen hiertopinta. Vaihtoehtoisesti voit valita Jaaniin juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta. 

Energiatehokas ja ekologinen

Lasse on kotimainen Tulikivi-takka, jossa runko on valmistettu vastuullisesti 80 % kierrätysmateriaalista.

Takan sijoittelu

Suosittelemme Lassen sijoitusta mahdollisimman lähelle kodin keittiötä, jotta ruoanlaitto olisi leivinuunissa mahdollisimman sujuvaa. Pienten suojaetäisyyksien ansiosta Lasse voidaan sijoittaa lähes takana olevaan seinään kiinni. 

Markkinoiden nopein asennus

Lasse Leivinuuni toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Luonnonvalkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Ladattavat tiedostot: