Lare 3

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka on nykyaikainen kodin lämmittäjä

Lare-takat ovat Valmistuli-malliston suosituimpia tulisijoja. Eikä ihme, sillä Laren monipuoliset sijoitusmahdollisuudet, ajaton ulkonäkö ja tehokas lämmöntuotto vastaavat lähes kaikkien tulisija-vaatimuksiin. Lare-takat ovat nopeasti lämmittäviä kiertoilmatakkoja. Kiertoilmatakka on nykyaikainen lämmittäjä. Ne vetävät viileää huoneilmaa ilmanottoritilöiden kautta sisään, takan rakenteisiin ja puhaltavat ilman miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen. Kiertoilmatakka on sopiva lämmönlähde niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin sekä loma-asuntoihin ja mökkeihin.

Kotimaista designia Keski-Pohjanmaalta

Lare 3 on kookas ja näyttävä kiertoilmatakka. Yksinkertaisen tyylikäs ja ajaton ulkonäkö tekee Laresta jokaiseen kotiin sopivan katseenvangitsijan. Laadukas, kahteen suuntaan tulen näyttävä hissiluukku on erittäin miellyttävä käyttää. Avautumismekanismin avulla lasipinta on myös erittäin helppo puhdistaa tarpeen tullen. Lare-takat valmistetaan raudoitetusta kevytsorabetonista, mikä antaa takalle vankat ja kestävät raamit. Oletuksena Lare-takassa on hiertopinnoite, mikä on kaunis, hieman eläväinen pinnoite. Sileä, maalattu pinta on helppohoitoinen ja aina uudelleen maalattavissa, mikäli kodin värimaailma muuttuu. Laren kulmaluukun alaosa on aitoa kivilaattaa, johon on valittavissa neljä, toinen toistaan upeampaa sävyä. 

Näyttävä takka joka tyyliin ja kotiin

Kulmaluukulla varustettu Lare voidaan sijoittaa monipuolisesti kodissa. Parhaimmillaan Lare 3 on huonetilan kulmassa tai suoralla seinällä. Pienet suojaetäisyydet taaksepäin mahdollistavat takan sijoittamisen lähes takan takana olevaan seinään täysin kiinni. Laren kulmaluukku on saatavilla oikea- tai vasenkätisenä. Valmistakkana asennettava Lare 3 toimitetaan täysin Sinulle räätälöitynä valmistakkana kotiisi. Kotimaiselle tulisijalle on luontainen valinta myöskin kotimainen, paloturvallinen Onpiippu. 

 

Suositeltu lämmitysala 80 m2

Hyötysuhde 78 %

Nimellisteho 7 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Pintavaihtoehdot

Hiertopinta tai maalattu, sileä pinta

Hiertopinta on tasaisen eläväinen, pienirakeinen pinnoite. Sileä pinta käsitellään täysin tasaiseksi joka maalataan.

Värivaihtoehdot

Maalatun- ja hiertopinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Konvektioritilöiden väri

Valkoinen tai musta

Luukun ja kahvan väri

Musta

Luukun reunakivet

Bianco Sardo (oik. ylh.), Nero Assoluto, Emerald Pearl, Stormy Black