Koli

Varaava takka

Varaava takka lämmittää kodin ja sydämen

Tulikiven Karelia-sarjan varaavat takat ovat moderneja, tehokkaita ja aitoa suomalaista tulisija-osaamista. Koli on varaava hybriditakka, jonka pesässä voit polttaa sekä puuta että pellettiä, ilman erillisiä lisäosia. Varaava takka varaa massaansa lämpöä lämmityksen yhteydessä, ja luovuttaa sitä pehmeästi ja tasaisesti kotiisi, usean tunnin ajan, usein vielä seuraavanakin päivänä. Varaavaa takkaa kannattaa lämmittää tasaisesti, jotta saat siitä parhaan lämpöhyödyn. 

Moderni ja energiatehokas varaava takka

Koli on yleisilmeeltään ajattoman tyylikäs. Sille on ominaista kookas, pystymallinen takkaluukku. Koli-takka on lähes metrin leveä ja korkeusvaihtoehtoja on kolme: 150, 180 tai 200 cm. 150 cm korkea Koli-takka on mahdollista liittää hormiin vain alaliitoksella. Pintavaihtoehtoja on useita. Voit valita Koli-takkaasi upean, ja perinteikkään vuolukivipinnan neljästä vaihtoehdosta. Lisäksi valittavissasi on viisi upeaa tekstuuripintaa, mustana tai valkoisena. 

Sijoita varaava takka kodin keskeiselle paikalle

Varaava takka kannattaa sijoittaa kodin keskeiselle paikalle, jotta lämpö jakautuu tasaisesti kotiin. Suosittelemme Koli-takan sijoittamista erityisesti suoralle seinälle. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat takan asennuksen hyvin lähelle taakse jäävää seinää. Koli-takka asennetaan nopealla Valmistuli-asennuksella, jossa takka on valmistettu optimaalisissa tehdasolosuhteissa täysin valmiiksi tuotteeksi. 

Suositeltu lämmitysala 60 – 80 m2

Hyötysuhde 86 %

Energiamäärä 57,6 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Vuolukivipinnat

Classic – klassinen, sileä vuolukivipinta

Grafia – vesihionnalla toteutettu rouhea vuolukivipinta

Nobile – tumma, kevyesti karhennettu samettinen vuolukivipinta

Unica – lempeä, tummansävyinen ja yhtenäinen vuolukivipinta

Väripinnat

Lux White – korkeakiiltoinen valkoinen pinta

Satin White – luonnollisen himmeä, valkoinen pinta

Structure White – kevyen karhea, valkoinen pinta

Satin Black – luonnollisen himmeä, musta pinta

Structure Black – kevyen karhea, musta pinta

Luukun ja kahvan väri

Musta