Kaila V2

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Kaila on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Tulipesää voit hyödyntää kätevästi myös ruoanlaitossa. 

Selkeä muotoilu

Kaila on kookas, tyylikäs tulisija. Suorakulmainen takka on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin.

Tyylikäs ulkonäkö

Kailassa on oletuksena yhtenäinen, luonnonvalkoinen hiertopinta ja etuosassa on käytännöllinen osalaatoitus, jossa on useita värivaihtoehtoja. Luukun värin voit valita tyylikkäänä mustana tai kromisena. 

Energiatehokas ja ekologinen

Kaila on kotimainen Tulikivi-takka, jossa runko on valmistettu vastuullisesti 80 % kierrätysmateriaalista.

Takan sijoittelu

Pienten suojaetäisyyksien ansiosta Kaila on mahdollista sijoittaa kodissa monipuolisesti niin suoralle seinälle, kulmaan kuin tilanjakajaksi huonetilojen välille. 

Markkinoiden nopein asennus

Kaila toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Luonnonvalkoinen tai grafiitin musta

Osalaatoituksen värivaihtoehdot

Luukun värivaihtoehdot

Tutustu upeaan Kermansavi Collection 2022-mallistoon

Uudessa Kermansavi-mallistossa yhdistyvät onnistuneesti ekologinen ennakointi ja vanhan kierrättäminen. Mallisto on vastaus moneen nykyajan haasteeseen ja samalla toimiva ja positiivinen kannanotto tulevaisuuteen. Varaavien keraamisten takkojen tiivis runkomateriaali on valmistettu Heinävedellä 80%:sti keramiikkateollisuuden kierrätysmateriaaleista.