Kaila V2

Varaava takka

Varaava takka lämmittää kodin ja sydämen

Tulikiven Kermansavi-malliston keraamiset, varaavat takat valmistetaan Suomessa, Heinävedellä. Kaila on varaava takka, joka varaa massaansa lämpöä lämmityksen yhteydessä, ja luovuttaa sitä pehmeästi ja tasaisesti kotiisi, usean tunnin ajan, usein vielä seuraavanakin päivänä. Varaavaa takkaa kannattaa lämmittää tasaisesti, jotta saat siitä parhaan lämpöhyödyn. Kaila-takassa poltat jopa 50 cm mittaisia puuklapeja. Kaila-takka on oiva apuri myös ruoanlaitossa. 

Energiatehokas ja ekologinen

Kaila on kookas varaava takka, joka soveltuu erinomaisesti niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin. Runkomateriaali on 80 % valmistettu kierrätysmateriaalista. Alhaiset pöly- ja hiilimonoksidipäästöt alittavat maailman tiukimmatkin päästönormit. Hyvä hyötysuhde ja nykyaikainen palotekniikka säästää puuta ja saat enemmän lämpöä, pienemmällä puumäärällä. Kailan hiertopinta on saatavilla kahdessa perusvärissä; luonnonvalkoinen tai grafiitin musta. Vaihtoehtona on myös sileä, maalattu pinta, joka on todella tyylikäs erittäin helppo pitää puhtaana. Takan korkeudeksi voit valita joko 180 cm tai 210 cm. Luukun ja kehykset voit valita joko mustana tai matta kromin värisenä. Kookas takkaluukku näyttää tulen kauniisti ja on tukeva ja vakaa käyttää. 

Sijoita varaava takka kodin keskeiselle paikalle

Varaava takka kannattaa sijoittaa kodin keskeiselle paikalle, jotta lämpö jakautuu tasaisesti kotiin. Suosittelemme Kaila-takan sijoittamista erityisesti suoralle seinälle. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat takan asennuksen hyvin lähelle takan taakse jäävää seinää. Kaila on saatavilla myös integroidulla palomuurilla, jolloin takka saadaan takana olevaan seinään täysin kiinni. Kaila-takka asennetaan nopealla Valmistuli-asennuksella, jossa takka on valmistettu optimaalisissa tehdasolosuhteissa täysin valmiiksi tuotteeksi. 

Suositeltu lämmitysala 50 – 100 m2

Hyötysuhde 87 %

Energiamäärä 67,3 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Hiertopinnan perusvärit

Luonnonvalkoinen tai grafiitin musta

Sileän, maalatun pinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Osalaatan värivaihtoehdot

Matta valkoinen tai musta, kiiltävä valkoinen tai musta, marmorin musta, lattekahvinbeige, suklaanruskea, sinkinharmaa, grafiitinharmaa, kiiltävä valkoinen marmori

Luukun ja kahvan väri

Musta tai mattakromi