F 620 B

Kamiina

Kamiinalla nopeaa ja tehokasta lämpöä

Jotul on yksi maailman vanhimmista tulisija-valmistajista. Norjalaisen Jotulin tuotteet ovat taidokas yhdistelmä tehokasta lämmöntuotantoa ja palkittua muotoilua. Kookas ja näyttävä F 620 B- kamiina luovuttaa kotiisi tehokkaasti lämpöä pienemmällä puumäärällä. Kamiinassa poltat käytännöllisesti jopa 60 cm mittaisia klapeja. 

Maksimaalista, lumoavaa tulinäkyvyyttä

Suuri ja käytännöllinen F 620 B-kamiina tuottaa paljon lämpöä. Ilma-aukkojen avulla kamiinan sytyttäminen on helppoa ja voit myös säätää tulta lämmityksen aikana. Ilmanhuuhtelujärjestelmä estää noen kiinnittymisen laajoille lasipinnoille. Käytännöllisyyttä lisää päällä oleva leveä keittolevy, jolle mahtuu useampikin kattila tai pannu lämpenemään samaan aikaan. Alaosassa on näyttävä, kamiinan levyinen halkotila, jossa on hyvä säilöä polttopuut seuravaa lämmityskertaa varten. Kuivat ja huoneenlämpöiset polttopuut tekevät paloprosessista energiatehokkaamman! Kamiinan kookkaassa tulipesässä pikalukittava ovi sekä puupidike, joka estää puiden tipahtamisen tulipesästä. Näin kamiinan käyttäminen on turvallista ja tehokasta. 

Näyttävä kamiina lämpöä ja käytännöllisyyttä arvostavalle

F 620 B- kamiina on näyttävä tulisija-kokonaisuus. Tulisija tulee sijoittaa huonetilassa suoralle seinälle ja tulisijan taakse jäävä seinä on oltava palamatonta materiaalia korkeiden pintalämpötilojen vuoksi. 

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 77 %

Nimellisteho 8,7 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Valurautaisen kuoren väri

Musta

Luukut ja kahva

Musta