F 373 Advance

Kamiina

Kamiinalla nopeaa ja tehokasta lämpöä

Jotul on yksi maailman vanhimmista tulisija-valmistajista. Norjalaisen Jotulin tuotteet ovat taidokas yhdistelmä tehokasta lämmöntuotantoa ja palkittua muotoilua. F 373 -kamiina luovuttaa kotiisi tehokkaasti lämpöä pienemmällä puumäärällä. Kamiinassa poltat jopa 33 cm mittaisia klapeja. 

Palkittua muotoilua

Jotul F 370 Advance-mallisto on muotoilultaan maailmankuulu ja palkittu. F 373 Advance on muotoilultaan pelkistetty ja moderni. Tulipesä on sijoitettu näyttävästi pylväsjalan päälle. Suurten lasipintojen ansiosta elävä tuli nousee upeasti esille ja avautuu kolmeen suuntaan. Puhtaasti polttava, nykyaikainen kamiina lämmittää tehokkaasti ja ilmaventtiilin ansiosta suuretkin lasipinnat pysyvät hyvin puhtaana. Kamiina on saatavilla mustana tai valkoisena. Jotul F 373 Advance on parannettu versio ”Red Dot Design Award: Best of the best” -muotoilupalkinnon voittaneesta kamiinasta. 

Näyttävä kodin keskipiste

F 373 Advance voidaan sijoittaa monipuolisesti niin pienempään kuin isoonkin huonetilaan. Parhaimmillaan se on asennettuna huoneen kulmaan tai suoralle seinälle, jolloin elävä tuli näkyy laajalle. Otathan huomioon, että kamiinan pintalämpötilat nousevat lämmityksen yhteydessä melko korkeiksi. 

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 78 %

Nimellisteho 6,0 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Metallikuoren väri

Valkoinen tai musta

Luukut ja kahva

Musta