F 371 Advance High top

Kamiina

Kamiinalla nopeaa ja tehokasta lämpöä

Jotul on yksi maailman vanhimmista tulisija-valmistajista. Norjalaisen Jotulin tuotteet ovat taidokas yhdistelmä tehokasta lämmöntuotantoa ja palkittua muotoilua. F 371 Advance High top– kamiina luovuttaa kotiisi tehokkaasti lämpöä pienemmällä puumäärällä. Kamiinan yläosaan on mahdollista lisätä lämpöä varaavaa kiveä, jolla saat lisää lämmitystehoa. Kamiinassa poltat jopa 33 cm mittaisia klapeja. 

Palkittua muotoilua

Jotul F 370 Advance-mallisto on muotoilultaan maailmankuulu ja palkittu. F 371 Advance High top on korkea kamiina ja muotoilultaan pelkistetty ja moderni. Kamiinan alaosassa, sokkelissa on kätevä säilytystila esimerkiksi polttopuille. Kamiina on väriltään musta ja suurten lasipintojen ansiosta elävä tuli nousee upeasti esille ja avautuu kolmeen suuntaan. Puhtaasti polttava, nykyaikainen kamiina lämmittää tehokkaasti ja ilmaventtiilin ansiosta suuretkin lasipinnat pysyvät hyvin puhtaana.  

Näyttävä kodin keskipiste

Jotul F 371 Advance on nykyaikainen, tehokas lämmittäjä. Suosittelemme kamiinan sijoittamista huonetilan keskelle, suoralle seinälle. Otathan huomioon, että kamiinan pintalämpötilat voivat nousta korkeiksi.  

Suositeltu lämmitysala 100 m2

Hyötysuhde 78 %

Nimellisteho 6,0 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Metallikuoren väri

Musta

Luukut ja kahva

Musta