Jaani V4

Varaava takka

Varaava takka lämmittää kodin ja sydämen

Tulikiven Kermansavi-malliston keraamiset, varaavat takat valmistetaan Suomessa, Heinävedellä. Jaani on varaava takka, joka varaa massaansa lämpöä lämmityksen yhteydessä, ja luovuttaa sitä pehmeästi ja tasaisesti kotiisi, usean tunnin ajan, usein vielä seuraavanakin päivänä. Varaavaa takkaa kannattaa lämmittää tasaisesti, jotta saat siitä parhaan lämpöhyödyn. Jaani-takassa poltat käytännöllisesti jopa 33 cm mittaisia puuklapeja. Jaani-takka on oiva apuri myös ruoanlaitossa. 

Energiatehokas ja ekologinen

Jaani on keskikokoinen varaava takka, joka soveltuu erinomaisesti niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin. Runkomateriaali on 80 % valmistettu kierrätysmateriaalista. Alhaiset pöly- ja hiilimonoksidipäästöt alittavat maailman tiukimmatkin päästönormit. Hyvä hyötysuhde ja nykyaikainen palotekniikka säästää puuta ja saat enemmän lämpöä, pienemmällä puumäärällä. Jaanissa on tyylikäs vaakalaatoitus jonka värivaihtoehtoja on useita, marmorikuviosta muihin maanläheisiin väreihin. Korkeusvaihtoehtoja takalle on 150, 180 tai 210 cm. Luukun ja kehykset voit valita joko mustana tai matta kromin värisenä. Kookas takkaluukku näyttää tulen kauniisti ja on tukeva ja vakaa käyttää.

Sijoita varaava takka kodin keskeiselle paikalle

Varaava takka kannattaa sijoittaa kodin keskeiselle paikalle, jotta lämpö jakautuu tasaisesti kotiin. Suosittelemme Jaani-takan sijoittamista erityisesti suoralle seinälle. Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat takan asennuksen hyvin lähelle takan taakse jäävää seinää. Jaani-takka asennetaan nopealla Valmistuli-asennuksella, jossa takka on valmistettu optimaalisissa tehdasolosuhteissa täysin valmiiksi tuotteeksi. 

Suositeltu lämmitysala 30 – 70 m2

Hyötysuhde 82 %

Energiamäärä 39,5 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Vaakalaatan värivaihtoehdot

Matta valkoinen tai musta, kiiltävä valkoinen tai musta, marmorin musta, lattekahvinbeige, suklaanruskea, sinkinharmaa, grafiitinharmaa, kiiltävä valkoinen marmori

Luukun ja kahvan väri

Musta tai mattakromi