Jaani V2

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Jaani on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Tulipesää voit hyödyntää kätevästi myös ruoanlaitossa. 

Selkeä muotoilu

Jaani on keskikokoinen, tyylikäs tulisija. Suorakulmainen takka on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin.

Tyylikäs ulkonäkö

Jaanissa on oletuksena yhtenäinen, luonnonvalkoinen hiertopinta ja etuosassa on käytännöllinen osalaatoitus, jossa on useita värivaihtoehtoja. Luukun värin voit valita tyylikkäänä mustana tai kromisena. 

Energiatehokas ja ekologinen

Jaani on kotimainen Tulikivi-takka, jossa runko on valmistettu vastuullisesti 80 % kierrätysmateriaalista.

Takan sijoittelu

Pienten suojaetäisyyksien ansiosta Jaani on mahdollista sijoittaa kodissa monipuolisesti niin suoralle seinälle, kulmaan kuin tilanjakajaksi huonetilojen välille. 

Markkinoiden nopein asennus

Jaani toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Luonnonvalkoinen tai grafiitin musta

Jaani V2:ssa on hiertopinnoitus sekä osalaatoitus, mikä helpottaa merkittävästi takan puhtaanapitoa. Hiertopinnoituksen voit valita kahdesta eri vaihtoehdosta, osalaatoituksen vaihtoehtoja on taas yhdeksän näyttävää, ja tyylikästä väriä, aina ajattomasta valkoisesta näyttävään marmorikuvioon. 

 

Luukun värivaihtoehtoina on kromi tai musta, molemmat tyylikkäänä mattasävynä.

Osalaatoituksen värivaihtoehdot

Tutustu Tulikiven upeaan Kermansavi Collection 2022-mallistoon: