Jaani V1

Varaava takka

Lämpöä pitkään

Jaani on varaava takka, eli se varaa itseensä lämpöä lämmityksen yhteydessä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Tulipesää voit hyödyntää kätevästi myös ruoanlaitossa. 

Selkeä muotoilu

Jaani on keskikokoinen, tyylikäs tulisija. Suorakulmainen takka on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin.

Tyylikäs ulkonäkö

Jaanissa on oletuksena yhtenäinen, luonnonvalkoinen hiertopinta. Vaihtoehtoisesti voit valita Jaaniin juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta. Luukun värin voit valita tyylikkäänä mustana tai kromisena. 

Energiatehokas ja ekologinen

Jaani on kotimainen Tulikivi-takka, jossa runko on valmistettu vastuullisesti 80 % kierrätysmateriaalista.

Takan sijoittelu

Pienten suojaetäisyyksien ansiosta Jaani on mahdollista sijoittaa kodissa monipuolisesti niin suoralle seinälle, kulmaan kuin tilanjakajaksi huonetilojen välille. 

Markkinoiden nopein asennus

Jaani toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Hiertopinnan perusvärit

Luonnonvalkoinen tai grafiitin musta

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.

 

Luukun ja hiertopinnan värivaihtoehdot

Tutustu upeaan Kermansavi Collection 2022-mallistoon

Uudessa Kermansavi-mallistossa yhdistyvät onnistuneesti ekologinen ennakointi ja vanhan kierrättäminen. Mallisto on vastaus moneen nykyajan haasteeseen ja samalla toimiva ja positiivinen kannanotto tulevaisuuteen. Varaavien keraamisten takkojen tiivis runkomateriaali on valmistettu Heinävedellä 80%:sti keramiikkateollisuuden kierrätysmateriaaleista.