Capri

Kiertoilmatakka

Kiertoilmatakka on nykyaikainen kodin lämmittäjä

Norjalaisen Nordpeisin valmistama Capri on kiertoilmatakka, joka lämmittää nopeasti isommankin huoneen. Kiertoilmatakka on nykyaikainen lämmittäjä. Ne vetävät viileää huoneilmaa ilmanottoritilöiden kautta sisään, takan rakenteisiin ja puhaltavat ilman miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen. Kiertoilmatakka on sopiva lämmönlähde niin uusiin kuin vanhempiinkin koteihin, sekä loma-asuntoihin ja mökkeihin. Powerstone-lämpömakasiinilla saat Capri-takkaan hieman varaavaa massaa. Poltat Caprissa käytännöllisesti 33 cm mittaisia puuklapeja. 

Keskikokoinen ja ajaton tulisija

Capri on keskikokoinen, pohjoista muotoilua edustava kiertoilmatakka. Shape stone -kevytbetonipinta on erityisen sileä ja lasikuituvahvistettu, minkä ansiosta se kestää erittäin suuriakin lämpötilan vaihteluita. Takan värin voit valita neljästä perusväristä, tai voit itse päättää jonkin tietyn sävyn kotisi värimaailmasta. Caprissa ylös takan rakenteisiin nouseva hissiluukku, joka näyttää tulen kolmeen suuntaan. Supermax IR-sivulasit optimoivat palamisprosessin ja takaavat puhtaammat lasipinnat. Lisäksi lasit heijastavat lämpöä takaisin tulipesään. 

Sisäänrakennettu suojaseinä mahdollistaa sijoituksen seinään kiinni

Kolmeen suuntaan tulen näyttävä Capri on parhaimmillaan sijoitettuna keskeiselle paikalle kodissa. Sisäänrakennettu suojaseinä mahdollistaa takan sijoittamisen takan takana olevaan seinään täysin kiinni. 

 

Suositeltu lämmitysala 70 – 150 m2

Hyötysuhde 81 %

Nimellisteho 6 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä. 

Värivaihtoehdot

Maalatun pinnan perusvärit

Valkoinen, harmaa, tummanharmaa tai musta

Tai mikä tahansa väri

Toteutamme takkaasi juuri haluamasi värisävyn NCS-värikartastosta

Luukun ja kahvan väri

Musta