Capri

Kiertoilmatakka

Nopeaa lämpöä

Capri on kiertoilmatakka, joka luovuttaa lämpöä heti sytytyksen alusta alkaen. Kiertoilmatakka imee sisäänsä viileää huoneilmaa ja puhaltaa sen miellyttävän lämpimänä takaisin huoneeseen, kierrättäen tehokkaasti huoneilmaa. Powerstone-lämpömakasiinin avulla saat Capriin varaavaa ominaisuutta. Kysy lisää Valmistulen myyjältä. 

Selkeä muotoilu

Capri on keskikokoinen, selkeämuotoinen kiertoilmatakka. Suorakulmainen tulisija on ajaton valinta ja sopii jokaiseen kotiin. Capri on valmistettu betonista. 

Erikoissileä betonipinta

Caprissa on erikoissileä betonipinta joka maalataan haluamallasi perusvärillä. Vaihtoehtoisesti voit valita Capriin juuri haluamasi värisävyn lisähinnasta.

Upea tulinäkyvyys

Kolmeen suuntaan näkyvästä lasiluukusta elävän tulen tunnelma välittyy upeasti koko kotiin. Ylös, takan rakenteisiin nouseva hissiluukku tuo takan käyttöön mukavaa arjen luksusta. 

Takan sijoittelu

Integroidun palomuurin ansiosta Capri voidaan sijoittaa takana sijaitsevaan seinään täysin kiinni. Suosittelemme Capria sijoitettavaksi erityisesti suoralle seinälle tai tilanjakajaksi huonetilojen välille.

Markkinoiden nopein asennus

Capri toimitetaan valmistakkana. Markkinoiden nopeimman asennuksen takaa ainutlaatuinen Valmistuli-menetelmä, jossa tuotteet valmistetaan optimaalisissa tehdas-olosuhteissa mahdollisimman valmiiksi. 

Erikoissileän betonipinnan perusvärit

Perusvärien valikoima koostuu neljästä, ajattomasta vaihtoehdosta:

Valkoinen (perusväri, ei sävykoodia)

Harmaa (NCS 2502-Y)

Tummanharmaa (NCS 7502-B)

Musta (NCS 9000-N)

Takka juuri sen värisenä kuin haluat

Lisävarusteena Sinun on mahdollista hankkia tämäkin tulisijan juuri tietyn värisenä. Suosittuja vaihtoehtoja on valita takan sävy esimerkiksi lähettyvillä olevan tehosteseinän tai vaikkapa keittiön sävyn mukaan. Ilmoita myyjälle tilauksen yhteydessä NCS-sävykoodi, niin Valmistuli hoitaa loput.