Air

Ulkotakka

Ulkotakka on kesäiltojen tunnelmanluoja

Ulkotakka tuo terassille ja puutarhaan ainutlaatuista tunnelmaa. Nordpeisin Air-ulkotakka on monipuolinen ja kätevä tulisija, sillä se on samalla ulkotakka, nuotiopaikka sekä ulkogrilli. Moderni ja minimalistinen ulkonäkö ei vie huomiota tärkeimmältä, eli elävältä tulelta, vaan tuo sen erityisen kauniisti esiin. Air-ulkotakka on helppo sijoittaa terassille tai puutarhaan illanvieton keskipisteeksi, jonka ympärillä luodaan niitä elämänmakuisia, ikimuistoisia hetkiä. 

Kokoa täydellinen kokonaisuus moduuleista

Air-ulkotakka muodostuu älykkäästä moduulijärjestelmästä, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Air Base on perusosa, jonka ympärille luot juuri Sinun toiveidesi kokonaisuuden. Ruoanlaitosta kiinnostuneelle erityisen toimivat lisäosat ovat grilliritilä, sivupöytä ja paistolevy. Pelkkä Base-osa toimii niin nuotiopaikkana. Perusosaa saa helposti korotettua asettamalla halkotilan alle. Suojapeitteellä suojaat tulisija-kokonaisuuden helposti niin sateelta kuin talveltakin. Air-ulkotakassa poltat 40 cm mittaisia klapeja. Painoa Base-perusosalla on 100 kg, joten sen paikkaa on mahdollista siirtää helposti. 

Suositeltu lämmitysala ULKOTAKKA

Hyötysuhde ULKOTAKKA

Nimellisteho ULKOTAKKA

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä.