Pro 20

Puukiuas

harvia-logo-CFA8F11788-seeklogo.com

Tehokas ja nopea napakoiden löylyjen lähde

Harvian Pro 20 on kotimainen, perinteinen puukiuas joka sopii keskikokoiseen / isoon saunaan. Pro 20-kiuas on varustettu lasiluukulla, josta elävän tulen tunnelma välittyy hienosti. Klassisesti muotoiltu kiuas luovuttaa tasaisesti lämpöä ja tehokas tulen- ja ilmankierto takaavat nautinnolliset ja rentouttavat löylyt. Pro 20-kiuas on yleisväriltään grafiitin musta ja siinä on etuosassa kiiltävää, ruostumatonta terästä, mikä antaa lasiluukulle kauniit raamit. Lisäosina Pro 20-kiukaalle on hankittavissa esimerkiksi suojaseinäsarja, jolla pienennät huomattavasti kiukaan suojaetäisyyksiä palavaan materiaaliin. 

Kiuas-kokonaisuus vaivattomasti Valmistuli-asennuksella

Harvian 20 Pro-kiuas on keskikokoinen puukiuas ja se soveltuu kooltaan 8 – 20 m3 saunoihin. Suojaetäisyyksiä pienennät merkittävästi, hankkimalla kiukaalle suojaseinäsarjan. Puukiuasta ei voida upottaa lauteisiin. Valmistuli-asennuksella saa saunaasi kiuas-kokonaisuuden helposti ja turvallisesti. Saat meiltä paloturvallisen, kotimaisen savuhormin ja kattavan asennuksen. 

Suositeltu lämmitysala / saunan koko 8 – 20 m3

Teho 24,1 kW

Kiinnostuitko tästä tulisijasta?

Lopulliseen tulisija-kokonaisuuden hintaan vaikuttaa monet asiat kuten esimerkiksi asennus, savuhormi, tulisija- ja hormisuunnitelma, lisävarusteet ja rahti. Laskemme tarjouksen juuri Sinun tarpeitasi vastaavasta paketista, klikkaa alta tarjospyyntöön, niin Valmistuli-asiantuntija on Sinuun yhteydessä.